Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Zverev očekuje mnogo od Đokovića i Nadala na Rolan Garosu

Šampion mastersa u Rimu od ovog ponedjeljka četvrti teniser svijeta

Aleksandar Zverev je, nakon osvajanja mastersa u Rimu prošlog vikenda, poručio da nije favorit, niti jedini teniser koji u dobroj formi dolazi na Rolan Garos.

Pariski gren slem turnir počinje u nedjelju, a posebno dobra izdanja olimpijski šampion u tenisu očekuje od slavnih veterana – Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

”Vidjećete, Novak će na Rolan Garos doći u najboljoj formi. Tako je uvijek. Rafa će igrati mnogo bolje nego na mastersima u Madridu i Rimu, uvjeren sam u to. Kada su u pitanju mlađi, Siner i Alkaraz, zavisi od njihovog zdravlja. Ako budu dobro, među najboljima su na svijetu. Sinerovo stanje se poboljšava, postavio je sliku kako trenira, tak da ga očekujem na terenu”, rekao je Njemac Zverev.

Od ovog ponedjeljka je četvrti teniser svijeta, konačno je u dobroj formi nakon što je prije dvije godine na Rolan Garosu doživio tešku povredu preloma skočnog zgloba.

”Nijesam znao ni da li ću uopšte moći ponovo da igram na ovom nivou. Znam da na Rolan Garosu mogu odlično da igram, već sam dokazao. Trijumf na mastersu u Rimu stigao je u pravom trenutku za mene, sve će zavisiti od mog reketa”, poručio je Zverev.

Takođe, istakao je da je Rolan Garos turnir koji bi najviše želio da osvoji. Šestostruki je šampion masters turnira, a do sada na najvećim gren slem takmičenjima nije uspio da osvoji titulu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve