Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

Zoran Savić “čestitao” Nebojši Čoviću

Savić je sada već prvom klovnu srpske košarke čestitao pretvaranje KSS u cirkus.

Sportski direktor KK Partizan, Zoran Savić poslao je kriptičnu poruku nekome na društvenim mrežama, po svemu sudeći podrepnoj muvi Aleksandra Vučića, Nebojši Čoviću.

Savić se danas popodne oglasio na svom Instagram storiju sa sledećom porukom koja asocira na današnju promociju Čovića u novog predsjednika Košarkaškog saveza Srbije.

“Kada se klovn useli u platu, on ne postane kralj. Palata postane cirkus”.

FOTO: Printscreen / Instagram

Na šta je tačno Savić mislio nije poznato, ali je očigledno trenutak objave takav da je to gotovo sigurna čestitka Nebojši Čoviću koji je uz pomoć mafije beogradskog pozemlja stacioniranog u Crvenoj zvezdi postao predsjednik KSS.

Prethodno je direktnu poruku o tom potezu poslao predsjednik KK Partizan, Ostoja Mijailović.

“KK Partizan nije podržao kandidaturu novoizabranog predsjednika KSS, niti smatra da je on dobar izbor za srpsku košarku. Bez želje da komentarišem ko je kako i zbog čega glasao, moram da napomenem kako 28 od 30 prisutnih delegata (ili prethodna podrška 30 od 33) nije jednoglasno i da je takva definicija jeftin i nepotreban pokušaj obmane. Smatram da predsjednik nacionalnog saveza treba da bude ugledan, pošten i sposoban čovjek, a da je ovakvim izborom degradiran i postiđen svaki čovjek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku”, napisao je Mijailović na Tviteru.

Inače, Mijailović je jedan od najodanijih vojnika Aleksandra Vučića i taster SNS za gašenje KK Partizan ukoliko se na to odluči predjednik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve