Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

Zlatko Dalić ostaje selektor Hrvatske

Informaciju da neće biti smjene selektora Dalića potvrdio je Marijan Kustić, predsednik HNS.

Hrvatski nogometni savez donio je odluku da ukaže povjerenje selektoru Zlatku Daliću i pored eliminacije reprezentacije Hrvatske već u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Informaciju da neće biti smjene selektora Dalića potvrdio je Marijan Kustić, predsednik HNS.

“Dalić je selektor i ostaće selektor i u narednom ciklusu hrvatske fudbalske reprezentacije. Razgovarali smo i dali smo ruke”, rekao je Kustić gostujući na Nova TV.

Dalić ostaje selektor, ali to ne znači da Hrvatska nije doživela neuspeh u Njemačkoj, jer je poražena od Španije (3:0), a remizirala je sa Albanijom (2:2) i Italijom (1:1).

„Jeste neuspjeh. Bio nam je cilj da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Rekli smo da želimo da prođemo grupu, pa poslije sve što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli grupu, nije to ono što smo očekivali. Šta reći, dignimo glave i brzo će Liga nacija”, dodao je Kustić.

Fzudbaleri Hrvatske teško su doživjeli eliminaciju već u grupnoj fazi, pgotovo što je ona došla nakon primljenog gola protiv Italije u 98. minutu utakmice. Kustić je govorio i o ostanku Luke Modrića u reprezentaciji.

“Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti da nosi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Verujem da će ostati i zaista bih to želio”, zaključio je Kustić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve