Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vučić naredio, FSS prihvatio, Stojković ostaje selektor

Vučić je odlučio da na selektorskoj klupi ostane Dragan Stojković, jer se pokazao kao vrlo kooperativan i poslušan saradnik koji bez pogovora prihvata spisak reprezentativaca koji mu podrepne muve predsjednika dostavljaju na ceduljicama.

Sve odluke u Srbiji su lični stav Aleksandra Vučića, predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije, pa i ko će biti selektor fudbalske reprezentacije.

A Vučić je odlučio da na selektorskoj klupi ostane Dragan Stojković, jer se pokazao kao vrlo kooperativan i poslušan saradnik koji bez pogovora prihvata spisak reprezentativaca koji mu podrepne muve predsjednika dostavljaju na ceduljicama.

Samo sa Stojkovićem na klupi, selektora može da se igra i sam predsjednik svega i svačega u Srbiji, pa ni nebulozni izvještaj nekadašnje fudbalske, igračke legende, nije smješan, već otužan i dosadan kao pred nekom glupom scenom koja se u Srbiji uporno ponavlja.

Stojković ima velike grijehe iz vremena kada je bio najprije predsjednik FSJ, potom i predsjednik FK Crvena zvezda i na tim funkcijama duboko zavlačio ruke u kase koje su nakon njegovew pohare ostajale prazne i ojađene.

Vučić je u svom paklenom izvještaju selektora Stojkovića napisao da ghrešaka na Evropskom prvenstvu nije bilo taktičkih grešaka u vođenju tima, već su one isključivo individualne, očigledno odgovornost pojedinih reprezentativaca koje treba ukloniti sa spiska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve