Nedjelja, 7 Jula, 2024
Rubrika:

Vučić i Terzić nastavljaju kriminalizaciju FSS: Radujko umjesto Nedimovića

Novi potpredsjednik FSS biće nekadašnji član UO FK Crvena zvezda Branko Radujko, koji je ostao upamćen po tome što je godinama bio zadužen za finansiranje državnog mezimčeta, alio tada sa pozicija funkcionera Demokratske stranke Borisa Tadića.

Aleksandar Vučić preko Zvezdana Terzića i Crvene zvezde nastavlja dalju kriminalizaciju Fudbalskog saveza Srbije dovođenjem kadrova iz SNS koji će biti na usluzi u svakom času predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije.

Novi potpredsjednik FSS biće nekadašnji član UO FK Crvena zvezda Branko Radujko, koji je ostao upamćen po tome što je godinama bio zadužen za finansiranje državnog mezimčeta, alio tada sa pozicija funkcionera Demokratske stranke Borisa Tadića.

Nakon neuspešnog nastupa reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, sve su glasnije najave da će uslediti velike promjene ne samo u stručnom štabu na čijem se čelu još uvek nalazi Dragan Stojković, već i u strukturama unutar FSS.

Branislav Nedimović i Jovan Šurbatović već su najavili da napuštaju svoje funkcije, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić želi da jučvrsti svoj uticaj u fudbalskoj mafiji dovođenjem svojih poslušnika na sva ključna mjesta kako bi se iz fudbalske kase obezbjedila što veća količina novca tajnim kanalima.

Terzić ima apsolutnu političku podršku državnog vrha za tako nešto, te da je već započeo akciju pronalaženja ljudi koji će biti dio dodatno kriminalizovanog Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Branko Radujko kao novi potpredsednik saveza, učvrstio bi pozicije SNS i Crvene zvezde u srpskoj kući fudbala i osigurali dalju kriminalizaciju takmičenja u kojem će protivno statutima FIFA i UEFA učestvovat i OFK Beograd, na čijem čelu se nalaze mlađani Terzići i Jedinstvo iz Uba koji je matični klub Dragana Džajića i pod njegovom potpunom kontrolom.

Prethodnih mjeseci stidljivo se govorilo da bi Terzić mogao čak i da preuzme Fudbalski savez Srbije na čijem je čelu bio od januara 2005. do marta 2008. godine, međutim takve priče su utihnule, pošto je Dragan Džajić dovoljno veliki poslušnik sa kriminalnom prošlosti, a i dužnik Aleksandra Vučića, tako da će dobiti poverenje nastavi svoj mandat do kraja 2027. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragoslav
05.07.2024-15:56 15:56

Sta ste ocekivali? Nekog sa znanjem i postenjem?

Slobodan
06.07.2024-18:19 18:19

,,Gde smo stali ti produzi,,

Kriminalci vladaju Srbijom
06.07.2024-20:07 20:07

Strasno u kakvoj lopovskoj zemlji živimo. Bitange na vlasti sve ste živo pokrali i uništili svaku instituciju bitange

Zairzinjo
07.07.2024-08:19 08:19

Ne znam samo zašto se vi iz Crne Gore brinete za FSS,sta vas tu svrbi. Moracete da naučite da zivite s tim da montenegrinski kadrovi nece vise da sede na značajnim mestima u Srbiji. Ostanite tamo gde ste,nas ne interesujete i nastavite da vodite vaše bedne kampanje protiv svega što je srpsko.Daleko Vam lepa kuca. Pozdrav.