Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Vlada finansira Vučićeve i Terzićeve bahanalije

Crvena zvezda je tako pod pokroviteljstvom države izdvojila milione za fudbalera koji je godinama igrao u Engleskoj iu nižerazrednim klubovima i ni tamo se nije nametnuo.

Dug Crvene zvezde je preko 170 miliona eura, ali to Aleksandra Vučića ne spriječava da i dalje kroz razne transfere bez rezona finansira bahanalije Zvezdana Terzića koje nemaju rezultatska pokrića.

Klub bez časti dobiće još jedno višemilionsko pojačanje, iako novca nema, a prošle sezone nakon sličnog razbacivanja doživljen je frezultatski brodolom u Evropi, iako je obećanoi učešće u polufinalu Lige Evrope.

Naime, pod pokroviteljstvom predsjednika UEFA Aleksandra Čeferina koji ne želi da vidi kriminal u srpskom fudbalu ugovor sa crveno-bijelima potpisaće reprezentativac Slovenije Timi Maks Elšnik.

Ovaj 26-godišnji centralni vezni fudbaler stiže iz Olimpije iz Ljubljane gdje je igrao prethodne četiri godine, a na nedavno završenom Evropskom prvenstvu je nastupao za nacionalni tim.

Vlada Srbije će iz narodne kase za Terzićevo bahaćenje ovog puta platiti Olimpiji 2.000.000 evra, odnosno odmah 1.500.000 i 500.000 kroz različite bonuse.

Elšnik će potpisati ugovor na tri godine sa opcijom da saradnja bude produžena za još godinu dana.

Crvena zvezda je tako pod pokroviteljstvom države izdvojila milione za fudbalera koji je godinama igrao u Engleskoj iu nižerazrednim klubovima i ni tamo se nije nametnuo.

Čak šta više igrao je godinama u Engleskoj nakon što ga je 2015. godine kupio Derbi Kaunti i slao ga na pozajmice u Svindon, Mensfild i Nortempton prije nego što je došao u Olimpiju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve