Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Veoma teška grupa za Budućnost Voli u Evrokupu

Protivnici crnogorskog šampiona biće Hapoel Tel Avivž, Gran Kanarija, Huventud, Ulm, Trento, Bešiktaš, Bahčešehir, BC Volvs i Sopot, odlučeno je žrijebom.

Napokon su poznati svi klubovi sa kojim će Budućnost Voli igrati naredne sezone u grupi A Evrokupa. ž

Protivnici crnogorskog šampiona biće Hapoel Tel Avivž, Gran Kanarija, Huventud, Ulm, Trento, Bešiktaš, Bahčešehir, BC Volvs i Sopot, odlučeno je žrijebom.

Evrokup, Budućnost VoliSa ekipom sa Kanarskih ostrva Budućnost Voli je odigrala 12 mečeva i slavila dva puta. Protiv Huventuda do sada nisu uspjeli da upišu pobjedu.

Žrijeb je ranije odlučio da dobijemo dvije ekipe iz Turske, ekipu Bahčešehira koju vodi naš stručnjak Dejan Radonjić a za koju će od iduće sezone igrati Marko Simonović.

U “Moraču” dolazi i Bešiktaš koji je prošle sezone igrao polufinale Evrokupa, sa klupe je uspješno predvodi Dušan Alimpijević, a u rosteru igra bivši crnogorski reprezentativac Derik Nidam, koji je produžio ugovor sa istanbulskim “crno bijelima”.

Košarkaši BudućnostiSa Ulmom i Trentom Budućnost Voli se odlično poznaje a naša ekipa će imati prvi put priliku da igra sa ekipom BC Volvs.

Ekipa postoji dvije godine a vodi je proslavljeni litvanski reprezentativac Rimantas Kaukenas.

I posljednji protivnik je poljski Sopot, novajlija u Evrokupu, koje sa klupe predvodi još jedno dobro poznato lice balkanske košarke, hrvatski stručnjak Žan Tabak.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve