Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

Terzić i Vučić smjenjuju Stojkovića i Šurbatovića

Predsjednik svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije odlučio je da ispuni želju svojoj vjernoj slugi i pusti niz vodu selektora i generalnog sekretara.

Agonija srpskog fudbala biće nastavljena i nakon debakla na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, pošto budu smjenjeni selektor Dragan Stojković i generalni selektor FSS Jovica Šurbatović.

Predsjednik svega i svačega u Srbiji, ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije odlučio je da ispuni želju svojem vjernom slugi i pusti niz vodu selektora i generalnog sekretara.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, podrepna muva Aleksandra Vučića, odavno je tražio smjenu Stojkovića jer nije odmah “legao na rudu”, kasnije se mišić Piksi popravio, i odlazak Jovana Šurbatovića za kojeg je medijski “doktor fudbala” minule jeseni označio kao glavnog krivca što Crvena zvezda nije osvojila jesenju titulu.

Vučić je u međuvremenu pobijedio na izborima, Šurbatović se potrudio da obezbjedi dovoljnu logistiku da se šampionat Srbije pokrade, ali je njegova smjena ponovo došla na red jer neko mora biti žrtvovam zbog fijaska u Njemačkoj.

I laiku je jasno da je za ekspresan završetak Evropskog prvenstva najodgovorniji tandem snova Crvene zvezde Aleksandar Vučić – Zvezdan Terzić, ali to ne smije da napiše nijedan srpsk novinar, ali će zato cijenu platiti mali Joca i još manji mišić Piksi jer su naomraženiji likovi Zvezdanu Terziću u FSS, iako su i oni kadrovici kriminalne organizacije pod kontrolom SNS.

Na mjesta dvijice kadrovika Crvene zvezde doći će novi poslušnici SNS i Aleksandra Vučića kako bi se i ubuduće obezbjedila kontrola ping pong lige i kase FSS.

Ni ubuduće srpski mediji neće pokazati prstom na najodgovornije za debakl srpskog fudbala, jer su oni strane odavno odabrali, a zahvaljujući tom odabiru su proteklih dana pravili medijske feljtone o desetogodišnjem kriminalnom usavršavanju Crvene zvezde koje sprovodi nanjodaniji Vučiće vojnik doktor Terza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve