Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

STEVAN JOVETIĆ: U polufinalu Eura nas očekuju dva spektakla, favorit je Španija

Kapiten naše reprezentacija govorio je o dosadašnjem dijelu takmičenja na Evropskom prvenstvu, ali i onome što nas čeka večeras.

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić nakon uspješno završene sezone sada puni baterije za narednu, ali i uživa u čarima Evropskog prvenstva.

Kapiten naše reprezentacija govorio je za Meridian sport o dosadašnjem dijelu takmičenja, ali i onome što nas čeka večeras.

“Generalno smatram da je prvenstvo odlično, pogotovo utakmice na početku jer se igralo rasterećenije i to je donijelo veći broj golova. Naravno, kako se približava kraj šampionata veći je pritisak na učesnicima i zbog toga su utakmice manje zanimljive za gledanje. Ipak, mislim da nas u polufinalu očekuju dva spektakla. Do sada sam najviše vidio od reprezentacije Španije, igraju najljepši fudbal i volio bih da oni osvoje šampionat”, rekao je kapiten reprezentacije Crne Gore.

Prokomentarisao je Jovetić i očekivanja od njegovih favorita u polufinalu, u kom igraju protiv Francuske, večeras od 21 čas.

“Francuska je izuzetno jaka, imaju doslovno dva odlična tima, ali na putu do polufinala nisu pokazali mnogo, prolazili su sve prepreke ali nisu to uradili uz neku spektakulrano dobru igri i moraju kad-tad da se “razgoropade”. Vidjećemo šta će pokazati u polufinalu.”

EURO 2024

Što se tiče druge polufinalne utakmice, u kojoj se sastaju Holandija i Engleska, Jovetić podsjeća na ono što su prikazali do sada te na osnovu toga bira miliju ekipu.

“Dopada mi se Holandija. Nisam vidio ništa posebno od Engleske u dosadašnjem toku šampionata, dok je Holandija sjajno odigrala sve dosadašnje mečeve. Svakako jedva čekam da ispratim kraj Evropskog prvenstva”, kazao je Jovetić na kraju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve