Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Srbija ne želi selektora iz Crvene zvezde

Srpska fudbalska javnost bi najradije na mjestu selektora vidjela Veljka Paunovića, trenera koji je vodio najveći dio sadašnjih reprezentativaca do titule prvaka svjeta na Novom Zelandu prije devet godina, a za njega je glasalo 35 posto ispitanika, odnosno više od 1.400 glasova.

U anonimnoj anketi u kojoj je učestvovalo više od 4.000 ispitanika ljubitelji fudbala u Srbiji imali su priliku da biraju selektora nakon što bude smjenjen Dragan Stojković, kojem su po najavama dani odbrojani.

Veliki problem je čininica da Stojković ima potpisan ugovor još dvije godine, a da sam ne želi da ode i smatra da u Njemačkoj nije napravljen loš rezultat.

Vučićevi medijski botovi su u javnosti prosuli priču da se pregovara sa nekadašnjim trofejnim selektorom Njemačke, ali je Joakim Lev to demantovao.

U takvoj situaciji srpska fudbalska javnost bi najradije na mjestu selektora vidjela Veljka Paunovića, trenera koji je vodio najveći dio sadašnjih reprezentativaca do titule prvaka svjeta na Novom Zelandu prije devet godina, a za njega je glasalo 35 posto ispitanika, odnosno više od 1.400 glasova.

Drugi na listi želja u srpskoj javnosti je strani trener bez određivanja imena.

Trećeplasirani je Slaviša Jokanović sa 20 odsto glasova (811), a onda redom idu Dejan Stanković (šest odsto), Savo Milošević i Marko Nikolić (pet odsto), Vladimir Ivić (tri odsto) i samo dva odsto za Miroslava Đukića.

Na spisku “kandidata” našlo se pored neimenovanog stranca, još šestorica trenera, a njih petorica su Partizanovi treneri i to isti oni za koje navijači Crvene zvezde tvrde da su osvajali “Toletule”, ali vjeruju da bi bilo odlični selektori.

Od čuvenih Terzićevih stručnjaka Vladana Milojevića, Nenada Lalatovića, Miodraga Božovića, Miloša Milojevića skromnu podršku, manje od šest posto dobio je Dejan Stanković.

Ostali treneri na listi želja su Slaviša Jokanović, Savo Milošević, Marko Nikolić i Miroslav Đukić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve