Ponedjeljak, 1 Jula, 2024
Rubrika:

Slovenački fudbaler s platom od 5.000 eura pozdravio Vučića nakon što je čuo njegovu izjavu

Mogu samo da ga pozdravim. Vjerujem da je malo razočaran. Očigledno i on zna kolika je moja plata, pa... nemam šta da dodam, odgovorio je jedan od slovenačkih junaka na ovom Euru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je ispadanje svoje selekcije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, a tom prilikom spomenuo je i slovenačkog fudbalera Žana Karničnika koji je postigao gol Srbiji, nakon čega ga je fudbaler Celja jednostavno odlučio pozdraviti.

Vučić je kazao da Karničnik igra za 5.000 eura i da je problem što mnogo skuplji srbijanski fudbaleri nisu mogli da prođu dalje.

“Ja sam saglasan da je debakl. Jeste sport, jeste sport, sve je sport, samo smo mi mnogo para dali za taj sport i mnogo uložili. Ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, nije problem da izgubite od Njemačke, Španije, koga hoćete, ali je problem kada izgubite od Slovenije koja tri puta manje košta nego tim Srbije, kada igrač koji prima platu 5.000 eura u Celju daje golove, zato što nema ko da ga isprati”, rekao je Vučić.

Na današnjoj press-konferenciji fudbaler Celja simpatično je prokomentarisao Vučićeve navode i pozdravio ga je uz širok osmijeh.

“O tome kruže snimci”, nasmijao se defanzivac Celja kada se pojavio pred novinarima prije treninga u Wuppertalu.

“Mogu samo da ga pozdravim. Vjerujem da je malo razočaran. Očigledno i on zna kolika je moja plata, pa… nemam šta da dodam”, odgovorio je jedan od slovenačkih junaka na ovom Euru, a prenosi Siol.net.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve