Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Škerović: Pobjeda koja mnogo znači

Jelena Škerović, selektorka Crne Gore, na kraju meča protiv Novog Zelanda u Meksiku nije krila oduševljenje.

Crna Gora je na startu pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Meksiku ostvarila ubjedljivu pobjedu i opravdala put preko “velike bare”.

Jelena Škerović, selektorka Crne Gore, na kraju meča protiv Novog Zelanda u Meksiku nije krila oduševljenje…

“Čestitke djevojkama, odradile su sve što smo tražili. Nije bilo lako, ali smo uspeli da dođemo do pobjede na premijeri, koja mnogo znači, a na ovakvim turnirima i konačna razlika može imati uticaj, tako da moramo biti zadovoljni.  Imali smo period u prvom poluvremenu kada smo malo pali fizički, ali i psihički, jer smo u tom momentu promašili baš dosta lakih poena iz kontre. Ali, djevojke su se vratile i sa par izmjena  vratili smo se u igru, a onda smo nastavili samo da radimo ono što smo zacrtali”, kazala je Škerović.

Naš tim, nakon dana pauze, očekuje meč protiv Mozambika, koji je u dramatičnom finišu poražen od Meksika.

“Mozambik smo imali mogućnost da pratimo protiv Meksika i to će nam mnogo značiti u pripremi meča, jer ranije baš nijesmo mogli da nađemo neke informacije o njima. Znamo da su sa novim selektorom, da su oslabljeni jer su došli bez najbolje igračice na poziciji centra, ali sigurno da neće biti lako igrati protiv njih. Ali, zahvaljujući meču protiv Meksika vidjeli smo neke detalje, skautirali smo ih i imamo vremena da se spremimo za njih”, dodala je Škerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve