Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

SC Derbi protiv Spartaka otvara sezonu

U goste dolazi ekipa koja je prvi put u najelitnijem regionalnom takmičenju, ali koja po kvalitetu svog rostera pokazuje da ima velike ambicije.

Košarkaši SC Derby-a otvaraju sezonu u ABA ligi duelom sa Spartakom iz Subotice. Utakmica se igra večeras od 19 časova.

U goste dolazi ekipa koja je prvi put u najelitnijem regionalnom takmičenju, ali koja po kvalitetu svog rostera pokazuje da ima velike ambicije.

Naš tim ove sezone kreće sa Petrom Mijovićem na klupi koji je zamijenio Dejana Jakaru i sa igračima koji su ili reprerezentativci ili su kandidati za reprezentativni dres Crne Gore.

“Iza nas je jedan dobar pripremni period ako izuzmemo određeni broj povreda koje su se desile i koje su nam otežavale posao. Mislim da smo u pripremnom periodu radili jako dobro, radili smo na podizanju naše igre u oba pravca. Imamo veliki broj novih igrača od kojih je trebalo napraviti tim kadar da odgovori zahtjevima u ABA ligi. Koliko smo uspjeli u tome pokazaće vrijeme i već prva utakmica protiv Spartaka. Što se tiče Spartaka mi gajimo veliki respekt prema ekipi koja je sastavljena za visoke domete ove sezone, sa jako dobrim trenerom. Mnogo je stvari u kojima moramo biti jako dobri, da ne kažem perfektni. Tu mislim i na defanzivu i na ofanzivu, ukoliko želimo da savladamo dobru ekipu Spartaka. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu, jako motivisanog protivnika, očekujem i ekstra motivisanu svoju ekipu i dobru košarku”, rekoa je trener Petar Mijović.

Karte za meč sa Spartakom će se prodavati danas od 16 do 19 časova na bilateralnici SC “Morača”. Cijena ulaznice je 3 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve