Srijeda, 25 Septembra, 2024
Rubrika:

Šamrok Stanoje podnio ostavku nakon što je ispunio zadatke Aleksandra Vučića

Stanojević je nakon ubjedljivog poraza u derbiju od Crvene zvezde dobio signal od Aleksandra Vučića da je uradio sve što se od njega očekivalo i da sada može na zasluženi odmor. 

Kada bi Aleksandar Stanojević imao časti, koju nema, nikada se ne bi vraćao u Partizan, a kamoli da dva puta preuze tim po naređenju Aleksandra Vučića.

Šamrok Stanoje danas je podnio ostavku nakon što je tokom ljeta ispunio sve zadatke koje je pred njega postavio predsjednik svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije i organizovanog kriminala i korupcije.

Stanojević je prvo na klupu poslao najboljeg i najskupljeg fudbalera Mateuša Saldanju, prozivao ga po medijima i tako mu srozao cijenu, potom je izbacio Partizan u kvalifikacijama iz sva tri evropska kupa i ubjedljivo izgubio vječiti derbi, ostavivši tim na devetom mjestu i bez šansi da se u nastzavku sezone bori za titulu koja je izgubljena već nakon sedam utakmica.

Saldanja je na kraju prošle sezone bio najbolji strijelac lige, vrijedio između 10-12 miliona eura, Partizan imao otvorene ponude za njega, ali ga je Stanojević stavio na klupu u evropskim kupovima i kritikovao ga kako bi mu cijena spala. Na kraju je prodat za mizerna tri miliona eura.

Stanojević je očigledno nakon ubjedljivog poraza u derbiju od Crvene zvezde dobio signal od Aleksandra Vučića da je uradio sve što se od njega očekivalo i da sada može na zasluženi odmor.

U Partizanu neće biti napretka sve dok su na čelu kluba pioni Aleksandra Vučića, tako da je za početak ozdravljenja kluba neophodno da Humsku 1 napusti kompletno rukovodstvo i da se zauvijek stavi tačka na SNS kadrove u klubu.

Kada jednom prođe tiranija SNS Aleksandar Stzanojević ostaće upamćen kao jedan od najvećih izdajnika u istoriji Partizana i kao trener koji je u klub došao dva puta da uništi tim i ispunjava sve zadatke koje pred njega postavi Aleksandar Vučić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Prpa
24.09.2024-16:48 16:48

Potpisi se Radulovicu, čemu strah?