Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

RK Zabjelo: Počelo formiranje ekipe za nastup u Prvoj ligi Crne Gore

Kako navode iz tog kluba, prošle sedmice predstavljen je novi trener Nikola Lipovina i sportski direktor Ivan Banović, a ova sedmica je rezervisana za predstavljanje igrača

Nakon rješavanja niza problema organizacione prirode u Rukometnom klubu Zabjelo počelo je formiranje ekipe za istorijski nastup u Prvoj ligi Crne Gore.

Kako navode iz tog kluba, prošle sedmice predstavljen je novi trener Nikola Lipovina i sportski direktor Ivan Banović, a ova sedmica je rezervisana za predstavljanje igrača.

“Prvu grupu igrača sačinjavaju sedam povratnika u dres republikanaca”, ističu u saopštenju.

Saopštili su da će, među stativama u prvoj prvoligaškoj sezoni za Zabjelčane nastupiti Viktor Ljevaja (2004) i Jovan Dubak (2007).

“Na lijevom krilu će biti Balša Kalezić (2002), a njegovi saigrači iz vremena kada je Zabjelo igralo Drugu ligu, Filip Čović (2002) i Blagota Perutić (2003), zaigraće na bekovskim pozicijama. Mlađani dvometraš Matija Šćekić (2005) i kapiten trofejne generacije kadeta Balša Vlahović (2006) imaće priliku da se po prvi put okušaju u seniorskom rukometu”, dodali su iz RK Zabjelo.

Takođe, ističu u saopštenju, da je namjera svih u klubu da zaigraju „njihova đeca.“

“Tako da su prvi potpisani seniori upravo igrači koji su ponikli i stekli afirmaciju u klubu. Sportski menadžment kluba i trener Lipovina pregovaraju sa još nekoliko igrača, koji bi trebalo da budu pojačanja za narednu sezonu, a konkretizacija tih pregovora se očekuje u narednim danima”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve