Utorak, 17 Septembra, 2024
Rubrika:

Prijem za junaka iz Pariza: Đurašković dočekao Radovića

Gradonačelnik Nikola Đurašković čestitao je Filipu na uspjehu ističući da je ogromnim trudom zavrijedio da ga današnje i buduće generacije sa zadovoljstvom pominju.

Prijestonica Cetinje organizovala je svečani prijem za stonotenisera Filipa Radovića, koji je osvojio bronzanu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Gradonačelnik Nikola Đurašković čestitao je Filipu na uspjehu ističući da je ogromnim trudom zavrijedio da ga današnje i buduće generacije sa zadovoljstvom pominju.

„Bilo nam je zadovoljstvo da, makar i na ovaj skroman način, iskažemo poštovanje za sve ono što je Filip uradio, ne samo sada u Parizu, nego i tokom svih prethodnih godina. Cijenim da mu se, s obzirom na velike uspjehe, Cetinje i Crna Gora nijesu adekvatno odužili. Tu smo da to ispravljamo u narednom periodu i svi zajednobudemo istinska podrška sa ciljem da nas ponovo obraduje sa narednih svjetskih i evropskih prvenstava, a ja sam siguran i sa narednih Olimpijskih igara“, kazao je Đurašković.

Obraćajući se prisutnima, Filip se zahvalio na srdačnom dočeku i podršci.

„Cijenim to što pratite i podržavate moju karijeru i to me motiviše da u budućnosti nastavim istim tempom i da nižem slične rezultate. Nadam se da ću i dalje predstavljati svoj grad i zemlju na najbolji mogući način“, kazao je Radović.

Odlukom gradonačelnika, Prijestonica Cetinje je opredijelila novčanu nagradu za Filipa u iznosu od 5.000 eura.

Prijestonica Cetinje planirala je doček za stonotenisera Filipa Radovića na otvorenom ali zbog loših vremenskih uslova i Filipovih profesionalnih obaveza u narednim danima to nije bilo moguće organizovati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve