Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Preokret Sitija u režiji Halanda, Notingem šokirao Liverpul

Šampion je gubio već poslije 22 sekunde, ali je Erling Haland preokrenuo protiv Bornmuta (2:1), dok je Liverpul poslije tri pobjede izgubio na svom terenu, i to od Notingem foresta (0:1)

Već poslije četiri kola Premijer lige će samo jedan tim imati maksimalan učinak, i to Mančester siti. Šampion je gubio već poslije 22 sekunde, ali je Erling Haland preokrenuo protiv Bornmuta (2:1), dok je Liverpul poslije tri pobjede izgubio na svom terenu, i to od Notingem foresta (0:1).

Šok na “Etihadu” je, srećom po domaće navijače, trajao kratko. Joan Visa je iskoristio kiks golmana Edersona i štopera Džona Stounsa i pogodio praznu mrežu, ali je Haland potvrdio da je u izuzetnoj golgeterskoj formi i golovima u 19. i 32. minutu sačuvao perfektan skor “građana”. Zanimljivo, za drugi pogodak mu je asistirao upravo Ederson.

Liverpul je uzalud napadao, imao 15 šuteva ka golu “šumara”, ali nije mogao do gola. Kazna je stigla u 72. minutu, kada je Kalum Hadson-Odoi iz kontre sjajno pogodio sa 20 metara.

Dani Ings je u 95. minutu donio remi Vest Hemu u malom londonskom derbiju protiv Fulama na “Krejven kotidžu”, dok je Kristal Palas na svom “Selhurst parku” stigao od 0:2 do 2:2 protiv Lestera.

Bez pobjednika je završen i meč Brajton – Ipsvič (0:0), dok je na otvaranju 4. kola Mančester junajted slavio u Sautemptonu 3:0.

Veliki derbi sjevernog Londona između Totenhema i Arsenala zakazan je za sjutra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve