Utorak, 24 Septembra, 2024
Rubrika:

Predrag Danilović odlazi, Aleksandar Vučić preuzima i KSS

Daniloviću mandat ističe u decembru, a proslavljeni košarkaš je najavio da će se ranije povući funkcije kako bi se izborni proces što prije okončao.

Aleksandar Vučić je najzaslužniji za osvojenu medalju košarkaša Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i za olimpijsko zlato vaterpolista i strijelaca Zorane Arunović i Damira Mikeca.

Zbog toga je krajnje vrijeme da zasjedne i u fotelju KSS umjesto Predraga Danilovića koji je najavio svoje povlačenje.

Daniloviću mandat ističe u decembru, a proslavljeni košarkaš je najavio da će se ranije povući sa funkcije kako bi se izborni proces što prije okončao.

U Srbiji je Vučić mnogo puta svojim građanima i partijskim podanicima poručio da bez njega ništa valjalo ne bi i da je sve što u Srbiji dobro isključivo njegova zasluga.

Zato je krajnje vrijeme da zaposjedne i KSS i pokaže koliko vrijedi ona njegova diploma košarkaškog trenera za koju izučava već nekoliko godina.

Danilović je na čelo KSS je došao 2016. godine da bi reizabran bio u decembru 2020. godine.

Tokom njegovog mandata reprezentacije Srbije su osvojile 27 medalja.

Ovog proljeća KSS je zahvaljujući nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde Zlatku Boliću bio protočni bojler za finansiranje kluba Nebojše Čovića koji je samo u aprilu od države dobio 6.000.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
15.08.2024-17:59 17:59

Sasvim zasluzeno..Velika je uloga kosarkaskog eksperta Aleksandra Vucica i Australijskog Rio Tinta u pobjedi Srbije protiv Australije na pr.. Ne znamo samo koliko je AV platio tu pobjedu ali znamo kolika je moc Rio Tinta??? Srbija je bila unistena protiv Australije..Potucena do nogu..Cudesni povratak se desio tek pred kraj kad su srbijanski kosarkasi shvatili da bukvalno mogu da rade sta hoce na terenu..Da prave po cetiriili pet koraka, da urlaju , da psuju, da silom otimaju loptu i da tuku Australijske kosarkase i da sudije nece suditi nista protiv njih-ni korake ni tehnicke ni licne greske… A opet kad je… Pročitaj više »