Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Poštuj talenat

Tokom događaja u dvorani ovoj podgoričkoj dvorani, igrači su imali priliku da razgovaraju sa proslavljenim rukometašima - Islanđaninom Olafurom Stefansonom i Špancem Karlosom Prietom.

Događaj “Poštuj svoj talenat” (Respect your talent) održan je u dvorani “Verde” tokom slobodnog dana na Evropskom prvenstvu za igrače do18 godina, koje je u Podgorici okupilo24 najbolje selekcije kontinenta i 120 budućih zvijezda evropskog rukometa pozivnicu za učešće zaslužili su kao igrači utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva.

Tokom događaja u dvorani ovoj podgoričkoj dvorani, igrači su imali priliku da razgovaraju sa proslavljenim rukometašima – Islanđaninom Olafurom Stefansonom i Špancem Karlosom Prietom.

Bila je to prilika da mladi igrači dobiju korisne savjete od Stefansona, jednog od najboljih desnih bekova svijeta svih vremena, osvajača srebrne olimpijske medalje i četiri trofeja EHF Lige šampiona, te Prieta koji je takođe, osvojio olimpijsku medalju i tri puta puta bio klupski šampion Starog kontinenta.

Od crnogorskih reprezentativaca događaju su prisustovali Petar Radoičić, Vuk Lalošević, Filip Božović i Dražen Peruničić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve