Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Pogba povrijeđen, neće igrati do kraja godine

Prvotimac Junajteda je u poneđeljak uveče osjetio bol nakon šuta na treningu i momentalno je napustio teren, a iz FS Francuske su potvrdili da mu je dijagnostifikovana povreda butnog mišića

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba najvjerovatnije se do kraja godine neće vraćati na teren jer povreda butine, dobijena tokom jučerašnjeg treninga sa reprezentacijom Francuske, zahtijeva najmanje dvomjesečnu pauzu.

Prvotimac Junajteda je u poneđeljak uveče osjetio bol nakon šuta na treningu i momentalno je napustio teren, a iz FS Francuske su potvrdili da mu je dijagnostifikovana povreda butnog mišića.

Odmah je bilo jasno da neće biti spreman za duele protiv Kazahstana i Finske, a nakon inicijalne dijagnoze prognozirana je pauza od osam do 10 neđelja.

Pogba nije bio u timu u derbijima protiv Totenhema i Mančester sitija, a posljednji meč odigrao je u debaklu protiv Liverpula kada je zaradio isključenje.

Prethodno je obično bio standardan, a ukoliko se prognoze o pauzi budu obistinile propustiće čak 12 mečeva Junajteda, među kojima su i derbiji protiv Čelsija i Arsenala, za manje od mjesec dana.

Povratak na teren trebalo bi očekivati tek protiv Aston Vile 15. januara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve