Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Pogba platio 100.000 eura iznude organizovanoj grupi u kojoj je i njegov brat

Ovaj slučaj je postao javan nakon što je Matijas Pogba prošlog vikenda na društvenim mrežama objavio da će otkriti mnoge stvari o svom bratu, Polovom agentu Rafaelu Pimenti i Mbapeu

Francuski fudbaler Pol Pogba platio je 100.000 eura organizovanoj grupi, koja uključuje i njegovog brata, a koja je od njega pokušala da iznudi milione, saopštili su francuski zvaničnici.

Navodno su njegov brat Matijas i njegovi prijatelji iz detinjstva od Pogbe pokušali da iznude 13 miliona eura i više puta su ga zastrašivali, tvrdeći da ih ne podržava nakon što je postao svjetska fudbalska zvezda. Zvaničnik blizak istrazi potvrdio je agenciji AP da je Pogba rekao istražiteljima da je već platio 100.000 eura.

Prema izvještajima francuskih medija, Pol Pogba je rekao istražiteljima da su iznuđivači željeli da ga diskredituju emitovanjem poruka u kojima je on navodno tražio od vrača da baci čini na napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea. Pogba je te navode negirao.

Ovaj slučaj je postao javan nakon što je Matijas Pogba prošlog vikenda na društvenim mrežama objavio da će otkriti mnoge stvari o svom bratu, Polovom agentu Rafaelu Pimenti i Mbapeu.

Pol Pogba se u ljetnjem prelaznom roku vratio u Juventus, nakon što je šest godina proveo u Mančester junajtedu. Trenutno se oporavlja od povrede desnog kolena i na teren bi trebalo da se vrati sredinom septembra.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve