Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Podgorica izbacila Mornar iz Kupa

Mornar je tako još jednom razočarao ove sezone, pošto je poslije niza neuspjeha na evropskoj sceni i u ABA ligi sada doživio i debakl u Kupu Crne Gore.

Košarkaši Podgorice savladali su Mornar 94:92 u četvrfinalu Kupa Crne Gore. Rival u polufinalu biće im Budućnost.

Mornar je tako još jednom razočarao ove sezone, pošto je poslije niza neuspjeha na evropskoj sceni i u ABA ligi sada doživio i debakl u Kupu Crne Gore.

Barani su bolje otvorili meč, Podgorica bolje završila prvi period, bilo je 19:18 nakon deset minuta za ekipu iz glavnog grada.

Meč je prelomljen u drugoj dionici. Podgoričani su polovinom druge četvrtine po prvi put došli i do dvocifrenog vođstva (35:23). Prednost je do kraja prvog poluvremena samo rasla, a na 15 minuta odmora otišlo se sa rezultatom 49:33 u korist Podgoričana.

Tokom treće dionice Mornar nikako nije uspijevao da spusti zaostatak na jednocifren, a Pred posljednju dionicu rezultat je bio 64:54.

Mornar se nije predavao do kraja, a dramu je na 50 sekundi do kraja sa dvije trojke unio Srđan Bulatović (89:87). U samom finišu Brendon Slej je bio miran sa linije penala i tako prelomio ovu utakmicu.

Najefikasniji kod Podgorice upravo Brendon Slej sa 22 poena, Danilo Brnović je ubacio 16, dok je dvocifren bio još Filip Anđušić sa 12 poena.

Kod Mornara Dvajt Marej 19 poena, Markus Veders imao je 16 poena i 10 skokova

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve