Nedjelja, 29 Septembra, 2024
Rubrika:

Piksiju se smješi otkazni bonus od 1,5 miliona eura

Za reprezentaciju Srbije, dok je selektor Dragan Stojković, ubuduće ne žele da igraju Predrag Rajković, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić.

Srbija je očekivano završila učešće na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj debaklom i eliminacijom već u grupnoj fazi sa samo jednim postignutim golom i katastrofalnim učinkom na samom terenu u sve tri utakmice – protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Dragan Stojković Piksi je dozvolio da mu spisak reprezentativaca sastavljaju Aleksandar Vučić i Zvezdan Terzić i da se na svakom od njih, koje je objavio posljednje dvije godine, nađu imena po želji pomenutog dvojca koji će svojim radom postati grobari Srbije.

Zbog toga su odlučili da više u reprezentaciji dok je miš Piksi selektor više ne igraju golman Predrag Rajković, te Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić i Dušan Tadić.

Činjenica da je Rajković branio na Evropskom prvenstvu u sve tri utakmice i da je rekao ne cirkusu Piksija, Vučića i Terzića jasno ukazuju na sistemski problem srpskog fudbala koji su svojjim zulumom proizveli predvodnici zvezdaške javnosti.

Srbija je došla do izvora od kojeg postoje dva putića i oba su jako skupa – jedan je ostanak poslušnika i alkoholičara Stojkovića na selektorskoj klupi i dalje potomuče u onu septičku jamu koju je srpskom sportu iskopao Aleksandar Vučić i drugi jednako poguban, odlazak malenog miša Piksija i za tu “uslugu” finansijsko zadovoljenje teško 1.500.000 eura kao poklon i nagrada za neuspjeh u Njemačkoj.

Drugo rješenje je samo prividno bolje, jer će Aleksandar Vučić nakon odlaska Stojkovića na selektorsku klupu dovesti novo smeće pod kontrolom SNS i samo nastaviti pononuće na dno iskopane septičke jame.

Jedino racionalno rješenje srpskog fudbala je hapšenje Dragana Džajića, Branisalava Nedimovića, Zvezdana Terzića, Jovice Šurbatovića i ostale bratje zbog sumnjivih finansijskih transakcija i stajanja na žulj kriminalne organizacije okupljene oko SNS i Crvene zvezde, ali je to gotovo nemoguće dok u Srbiji sve kontroliše Aleksandar Vučić.

Stojković je nakon fijaska u Njemačkoj izjavio da je ponosan na,momke, sad što makar njih četvorica nisu ponosni na njega i nije toliko važno, uostalom i Aleksandar Vučić je ponosan na Vladu Srbije, i nije toliko bitno što građani Srbije nijesu baš previše ponosni na njega.

Decenijama su srpski novinari objašnjenja za brojne neuspjehe tražili u ustašama, nelojalnim Hrvatima, prevelikim brojem igrača iz BiH, Crne Gore, Makedonije, u nekakvom kluču. Sada je kalauz u rukama Džajića, Terzića i Vučića, ali to srpski mediji ne žele da prepoznaju.

S.R.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan nk
26.06.2024-13:16 13:16

dao bih mu ku….-đžukela jedna.

Plamenac
26.06.2024-18:06 18:06

Radio je Vucic i jos radi puno gore stvarii od petljanja u fudbal kradje i pranja para itd pa nikom nista..Cevabdzija iz Jovanjice poznat jos kao Oskar…Svoje jade i kriminal pravda narodu laznim objecanjima u stilu-Jeste da ste ekonomski bogalj [kako on kaze tigar] jeste da se tucete oko crknutog pileta iz lidla jesta da smo ja i SNS sve pokrali ali ja mogu da vam dam srBski svet tj Veliku Srbiju samo za Srbe… Cijeli zapadni Balkan je mogao da udje u EU jos prije deset godina ali najveca drzava u regionu je i najveca kocnica…Vucic je spreman da… Pročitaj više »