Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Petar Tešanović: Nesrećno smo primili četiri gola, želimo pobjedu proti Italije

Naredni protivnik Crne Gore je selekcija Italije, taj meč je na programu u četvrtak od 16,35 časova.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore nije izdržala u finišu i poražena je večeras nakon peteraca od Grčke (17:16) u meču drugog kola olimpijskog turnira.

Iako nakon dva kola Crna Goora nema pobjedi, ima jedan penal bod, selektor Gojković mora biti zadovoljan prikazanom igrom u mečevima protiv Hrvatske, i pogotovo Grčke.

Kapiten Petar Tešanović bio je odličan na našem golu, ali je Grčka imala čak 15 puta prednost igrača više u bazenu, na kraju je presudio promašaj Bogdana Đurđića u prvoj seriji peteraca.

Crna Gora je tokom čitavog meča bila u prednosti koja je iznosila i tri gola razlike ali je na kraju pogotkom Vasilije Radovića na dvije sekunde prije kraja izborila peterce.

“Odigrali smo ozbiljan meč kontrolisali utakmicu, na kraju smo nesrećno primili četiri gola, dva od odbitka i dva gola od bloka da jedan nije ušao slavili bi pobjedu ali šta je tu je tu. Odličan meč je iza nas sada se okrećemo Italiji”, rekao je Tešanović.

Naredni protivnik Crne Gore je selekcija Italije, taj meč je na programu u četvrtak od 16,35 časova.

“Favorit broj jedan ali je dosta ujednačena grupa i kojoj svako može svakog da dobije. Iako su Italijani vaterpolo sila bez nekog pretjeranog respekta tražićemo pobjedu i na tom susretu”, rekao je Tešanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve