Subota, 5 Oktobra, 2024
Rubrika:

Pavićević: Pomak u našoj igri je evidentan, to me izuzetno raduje

''U svakom slučaju, konture naše igre se slažu, i nadam se da od naredne utakmice ravnopravno ulazimo sa ostalim rivalima u borbu za pobjedu'', istakao je Pavićević

Mornar je izgubio i treću utakmicu u ABA ligi, kod kuće od Cedevita Olimpije (82:92), ali je nastavio da raste i nadoknađuje propušteno zbog kasnog početka priprema…

”Teško je biti zadovoljan poslije poraza, ali iskren da budem ne mogu biti nezadovoljan. Čestitam ekipi Cedevita Olimpija na zasluženoj pobjedi, isto tako i svojim igračima na dobroj utakmici. Normalno, bilo je tu u jednom periodu i padova, koje je iskusan ekipa Cedevita Olimpije iskoristila i stekla razliku koja je bila nedostižna. Ali, mislim da su ljubitelji košarke prisustovali dobroj i kvalitetnoj utakimici”, rekao je Mihailo Pavićević.

Trener Barana je dodao da je “pomak u igri njegovog tima evidentan”.

”To me izuzetno raduje, ali trebaće još vremena da sve to legne, se uigramo, da svako zna šta treba da radi na terenu i da nemamo, kao što ih neko zove, crne minute, kao što smo ih mi imali u nekoliko navrata. Kada nas ponese igra, kada padne koncentracija, onda krene, ja kažem uličarska košarka, i dobre ekipe to odmah kazne. Ponavljam, izuzetno sam zadovoljan napretkom u igri, sve to dolaze stvari na svoje mjesto”, dodao je Pavićević.

Pavićević je podsjetio na probleme pred ovaj meč.

”Pored svih problema, mi smo ove nedjelje imali si mo problema i sa stomačnim virusom. Dosta igrača je odustvovalo. Buljević je od Zvezde bio na infuzijama, smogao je snage da dođe da pomogne u ovoj utakmici i to je za svaku pohvalu. Džamari Smit nije bio u trenažnom procesu ove nedjelje, što se vidjelo u njegovoj igri. U svakom slučaju, konture naše igre se slažu, i nadam se da od naredne utakmice ravnopravno ulazimo sa ostalim rivalima u borbu za pobjedu”, istakao je Pavićević.

Pomoćni trener Cedevita Olimpije Đorđe Adžić, koji je vodio ekipu umjesto Zvezdana Mitrovića, koji je izostao zbog zdravstvenih razloga, kazao je da je “utakmica je imala mnogo uspona i padova”.

”Prelomili smo je u trećoj četvrtini, malo pametnijom i smirenijom igrom. Nijesam zadovoljan 21 izgubljenom loptom, to mora da se smanji, analiziraćemo… Greške su proistekle iz žurbe da riješimo utakmicu što pre. Mornaru želim sve najbolje, znam koliko je težak period iza njih. Želim im najbolji mogući nastavak sezone”, rekao je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve