Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Otašević nije iskoristio penal u posljednjim trenucima meča

Naša selekcija imala je priliku da u posljednjim trenucima izbori nerješeno i seriju penala, ali najstrožu kaznu nijerealizovao Damjan Otašević, pošto je njegov udarac odbranio golman Francuske.

Mini fudbal reprezentacija Crne Gore završila je takmičenje u četvrtfinalu evropskog prvenstva, pošto je večeras poražena od Francuske sa 3:2.

Naša selekcija imala je priliku da u posljednjim trenucima izbori nerješeno i seriju penala, ali najstrožu kaznu nijerealizovao Damjan Otašević, pošto je njegov udarac odbranio golman Francuske.

Sjajno je Crna Gora otvortila utakmicu četvrtfinala i već u petom minutu stigla do vođstva nakon gola Derviševića, kojem je to bio osmi gol na Evropskom prvenstvu,

Nastavila je Crna Gora da napada, nije branila stećenu prednost, stvarala šanse, a već u 11. minutu Nikola Popović je povisio za 2:0.

Ipak, u finišu prvog poluvremena smanjili su Francuzi našu prednost, strijelac je bio Sedrik Sino u 23. minutu.

I u nastavku je viđena ravnopravna i velika borba, napadala je i jedna i druga reprezentacija. Praktično iz akcije koja nije obećavala Fransuka je u 43. minutu došla do izjednačenja, nakon šuta Hasanija, naš golman Bauković je loptu odbio pravo na nogu Euvrua koji je pogodio mrežu.

Crna Gora je bila blizu gola u 48. minutu, odličan aut je izveo Bošković, pronašao Pejakovića koji je dobro pucao glavom, ali je odbranio golman Francuske.

Uslijedila je kazna u 50. minutu, Hasani je kaznio grešku naših defanzivaca i režirao totalni preokret samo pola minuta prije isteka vremena za 3:2.

U nadoknadi vremena uslijedila prava drama, izblokiran je šut jednog našeg  reprezentativca, sudije pogledale snimak i pokazale na bijelu tačku, odgovornost je preuzeo Damjan Otašević, ali je slabo šutirao u golmanov desni ugao.

Francuska će u polufinalu igrati protiv pobjednika meča Srbija – Belgija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve