Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Rubrika:

Omladinci Budućnosti protiv Dinama jure gol zaostatka

Šampioni Crne Gore protiv prvaka Gruzije jure gol zaostatka nakon što su u Tbilisiju izgubili 3:2, iako su na poluvremenu vodili sa 2:1 i gotovo cijelo vrijeme bili bolji rival.

Omladinci Budućnosti sjutra na stadionu pod Goricom u 19.00 sati, dočekuje Dinamo iz Tbilisija u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona (UEFA Youth League).

Šampioni Crne Gore protiv prvaka Gruzije jure gol zaostatka nakon što su u Tbilisiju izgubili 3:2, iako su na poluvremenu vodili sa 2:1 i gotovo cijelo vrijeme bili bolji rival.

Talentovani momci vjeruju da imaju kvalitet da prođu u narednu rundu, a trener Marko Janjević sa pomoćnicima će imati na raspolaganju najjači mogući sastav od kojih su neki već prvotimci, nakon što je odlučeno da prvi tim odloži utakmicu protiv Petrovca, koja je bila takođe zakazana za srijedu.

To znači da će za omladince igrati i Andrija Bulatović, i Lazar Savović, i Stefan Đukanović, i Andrej Kostić, i Bodin Tomašević, i Andrej Camaj, i Zarija Kumburović…

Uostalom, svi koji će biti u rosteru zajedno rade od nedjelje popodne, pošto su pred prvi meč imali samo jedan zajednički trening igrači koji su igrali u Tbilisiju.

Ulaznice za utakmicu koštaju dva eura, za publiku će biti otvorena zapadna tribina, a ulaznice se kupuju na klupskoj biletarnici danas od 18.00 do 21.00 sati i na dan utakmice od 17.00 do 19.00 sati.

Kompetan prihod od karata će biti uplaćen u dobrotvorne svrhe, dok će naši najvatreniji navijači – Varvari – koji su najavili svoje prisustvo biti smješteni na sjevernoj tribini.

Pred revanš meč sa Dinamom iz Tbilisija pričali su trener Marko Janjević i vezista Danilo Vukanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve