Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Odbojkašice počele pripreme za EP

''Puni smo samopouzdanja da ovog puta dođemo do cilja, odnosno plasmana na Evropsko prvenstvo'', rekao je selektor Milorad Krunić

Crnogorske odbojkašice su počele pripreme za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Izabranice Milorada Krunića okupile su se u Bijelom Polju, a među 13 igračica koje su na raspolaganju stručnom štabu ponovo su Dijana Vuković, Katarina Budrak i Tijana Tvrdišić, kao i nekoliko veoma mladih djevojaka, koje su dobile priliku u utakmicama Srebrne lige.

“Odmorili smo poslije Srebrne lige, koja će nam, nadam se, puno pomoći u ovom kvalifikacionom ciklusu. Imamo protivnike po mjeri. Puni smo samopouzdanja da ovog puta dođemo do cilja, odnosno plasmana na Evropsko prvenstvo”, rekao je selektor Milorad Krunić.

Nikoleta Perović i Gordana Madžgalj neće biti na raspolaganju selektoru Kruniću.

Nikoleta je tokom posljednjeg igračkog angažmana u SAD imala povredu koja zahtijeva medicinski tretman, dok je Gordana obavijestila selektora da nije u mogućnosti da bude na pripremama.

Tokom priprema naše seniorke odigraće test utakmice sa selekcijom Austrije 11. i 12. avgusta. Prvi meč kvalifikacija Crna Gora će odigrati sa Letonijom, u gostima, 17. avgusta, a osam dana kasnije, 25. avgusta u Bijelom Polju, dočekaće Bosnu i Hercegovinu.

Kvalifikacije za Eurovolej biće nastavljene sljedećeg ljeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve