Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica

Utakmica protiv Mališeva zakazana je za 17 časova, a trener Budućnosti Ivan Brnović očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu. 

Fudbaleri Budućnosti su se prošle sezone obrukali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, sada ih u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija očekuje kosovska ekipa Mačiševo.

Utakmica protiv Mališeva zakazana je za 17 časova, a trener Budućnosti Ivan Brnović očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu.

“Imaćemo tešku utakmicu, koliko će biti teška zavisiće od našeg izdanja ali i od izdanja protivnika. Ono što znamo jeste da je to mlada i kvalitetna ekipa koja u svojim redovima ima dvojicu mladih reprezentazivaca i jednog kosovskog seniorskog reprezentativca. Jača strana -vezni red i napad ali  ni odbrana ne zaostaje mnogo. Biće to je jedna teška i neizvjesna utakmica”, poručio je Brnović.

Trener Brnović kaže da je ekipa na pravom nivou, ali je slično bilo i prošle sezone, pa je doživljen debakl na evropskoj sceni.

“Putem video snimaka svako prati svakog, imamo dosta informacija o njima, tako i oni o nama. Imaju jake pojedince, koji mogu da naprave razliku- Kao i svaka utakmica, ne znate šta će da se desi. Najvažnije je da smo mi spremni za utakmicu, prije svega u taktičkom, da smo na pravom nivou i da će hemija i zajedništvo presuditi”, zaključio je Brnović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve