Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Mornar sa dva igrača manje poražen u Mađarskoj

U 42. minutu Mornar je ostao sa igračem manje. Direktan crveni karton dobio je Ondong-Mba, nakon oštrog starta. Bjeloruski sudija Dmitrijev ga je isključio nakon upotrebe VAR-a

Fudbaleri Mornara ubjedljvo su poraženi od mađarske ekipe Pakši 3:0, u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nakon uvodnog ispitivanja snaga, prvi je zaprijetio domaćin.

Harasti je u 17. minutu iz slobodnog udarca sa 20-ak metara pokušao, lopta je otišla tik pored stative gola Popovića.

Nakon pola sata igre oglasili su se i Barani. Bio je to dobar udarac Vukotića sa skoro 30-ak metara , ali je golman domaćih Sapanoš skrenuo loptu u korner.

U 42. minutu Mornar je ostao sa igračem manje. Direktan crveni karton dobio je Ondong-Mba, nakon oštrog starta. Bjeloruski sudija Dmitrijev ga je isključio nakon upotrebe VAR-a.

Nije to poremetilo Barane, koji su do velikog odmora mogli da povedu. Bile su to dvije dobre šanse u jednoj akciji. Prvo je pokušao Đurišić sa lijeve strane, pa Vušurović sa desetak metara, oba puta ih je nadmudrio Sapanoš.

U nastavku su Barani popustili. Domaćin je poveo u 59. minutu Bode je nadskočio Ljuticu i glavom pogodio mrežu Popovića.

Vindeker je glavom, pogodio stativu, ali mu se lopta vratila. Uslijedio je centaršut , Bode je dobio duel sa Ljuticom i glavom matirao Popovića.

Tri minuta kasnije isključen je Đurišić, koji je odgurnuo rivala i dobio drugi žuti karton.

Brzo nakon toga, Mornar je čak mogao da izjednači. Vušurović je uposlio Kišija, ali je Sapanoš ponovo sjajno intervenisao.

I onda u dugačkoj nadoknadi, koja je trajala Barani su skroz pali – primili su dva gola , u 99. i 100. minutu (pogodili sabo i Tot), pa će revanš po svemu sudeći biti formalnost.

Izvorrtcg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve