Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Milović: Bio sam na braniku borbe protiv DPS sistema za razliku od Mujovića, Bojovića i njima sličnih aktivista

Milović je dodao da je bio na svakom protestu u posljednjih 20 godina, sa sve fotografijama kao dokazima

Nosilac “Podgoričke liste” Andrej Milović rekao je da je bio na braniku borbe protiv DPS sistema “za razliku od Saše MujovićaVlada Bojovića i njima sličnih aktivista koji su još iz perioda studentskih dana agitovali za DPS”.

“Pitaju me neki gdje sam ja bio kad su se borili protiv DPS-a, pa da im odgovorim i ovim snimkom. Biračko mjesto u OŠ Savo Pejanović, godina 2012/13, ja kao predsjednik tog BM ispred prof. Miodrag Lekić, i tada smo po prvi put u istoriji na ovom BM pobijedili DPS, što je imalo i svoju posebnu simboliku jer na njemu glasa Milo Đukanović, a što se vidi i iz priloženog”, napisao je Milović na mreži X.

Milović je dodao da je bio na svakom protestu u posljednjih 20 godina, sa sve fotografijama kao dokazima.

“Pogotovo protest “Odupri se”, pisao kolumne za Vijesti i Monitor, organizovao podrške za profesore koje je sistem progonio, poput akcije za prof. Dr Milana Popovića, koji mi je i dio svoje knjige posvetio, učestvovao u padu DPS i na kraju doprinio da ih pobijedimo. Ja sam bio na braniku borbe protiv DPS sistema, za razliku od Saše Mujovića, Vlada Bojovića i njima sličnih aktivista, koji su još iz perioda studentskih dana, u studentskim domovima agitovali za DPS. Ne brinite, za sve imaju dokazi, samo redom i polako. Ovaj snimak je najbolji dokaz gdje sam bio, imao sam 24 godine, i tada oči u oči sa njim, dok su ga Mujović, Bojović i drugi zvali ‘Šefe'”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
04.09.2024-21:53 21:53

Svi ste vi ista g….,izdajnicii borci protiv Cg, prodali ste obraz i buducnost CG za saku brasna!