Petak, 27 Septembra, 2024
Rubrika:

Milošević i zvanično na klupi Partizana, srpski mediji otpočeli hajku

Milošević će na klupi smjeniti jednog od najvećih izdajnika Partizana, Aleksandra Stanojevića koji je podnio ostavku pod pritiskom navijača crno-bijelih.

Savo Miloševićse nakon četiri godine vraća na klupu Partizana i poslije četiri sezone Aleksandar Vučić u svlačionici kluba iz Humske 1 neneće imati svog piona.

U takvoj situaciji već je u Srbijji otpočela medijska hajka na Savu Miloševića, a nju je već otpočeo jedan od portala pod kontrolom Crvene zvezde, Mozzartsport.

Milošević će na klupi smjeniti jednog od najvećih izdajnika Partizana, Aleksandra Stanojevića koji je podnio ostavku pod pritiskom navijača crno-bijelih.

Mediji u Srbiji manipulišu odlaskom Stanojevića kao da je otišao zbog toga što je častan čovjek, a on je otjeran i odlučio se da pobjegne iz kluba kako na nekoj od narednih mečeva ne bi bio linčovan.

Stanojević je najprije ove godine svojim medijskim nastupima i držanjem na klupi uništio cijenu Mateušu Daldanji, koji je u maju vrijedio između 10 i 12 miliona, a prodan je ovog mjeseca tek na 3.000.000 eura.

Potom je upropastio Partizan na evropskoj sceni izvođenjem kombinovanih timova i tumbanjem sastava i određivanjem da fudbaleri igraju na pozicijama koje nijesu njihove.

I tek kada je istom taktikom izgubio i vječiti derbi navijačima je prekipilo, dobio je nekoliko šamara i pobjegao kao svaka kukavica koja nema časti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve