Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Milojevićev smiješni bunker nije izdržao

Veliki trenerski mag beogradske kaldrme Vladan Milojević pripremio je za Bode 70 minuta bunkera koji je popustio u drugom poluvremenu, mada je pravo čudo kako se mreža Crvene zvezde nije tresla i u prvih 45 minuta.

Pitali sučelnici UEFA Aleksandar Čeferin i Zoran Laković generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koga želi u plej-ofu Lige šampiona za protivnika i izabran je norveški Bode kao na papiru najpovoljniji izbor, ali i je i protiv tima iz Norveške Crvena zvezda igrala bunker.

Veliki trenerski mag beogradske kaldrme Vladan Milojević pripremio je za Bode 70 minuta bunkera koji je popustio u drugom poluvremenu, mada je pravo čudo kako se mreža Crvene zvezde nije tresla i u prvih 45 minuta.

Na startu drugog poluvremena u samo tri minuta Crvena zvezda je mogla da primi tri gola, a bunker je napokon popustio u 51. minutu kada je Bode stigao do vođstva nakon gola glavom Odina Bjerfuta.

Ni to nije promjenilo odnose snaga na terenu, pošto je Milojević nastavio bunkerom, jer onm drugačije i ne umije u evropskim mečevima, a često je imao ogromnu dozu sreće, a tako je bilo i večeras, jer je Bode mogao postići još neki gol.

I već u 62. minutu bilo je 2:0 za Bode. Isak Mata je dobio mnogo prostora na desnoj strani, namjestio se lako kao na treningu i rutinski pogodio uz lošu reakciju Seola.

I narednih nekoliko minuta Zvezda je bila obezglavljena, a do gola je došla sasvim slučajno, nakon prekršaja na 30-tak metara od gola norveškog tima, nakon centrašuta Ognjen Mimović je psotigao gol i to je u tom trenutku bio prvi šut u okvir gola domaćina.

Tek nakon toga Zvezda je zaigrala bolje, a pokazalo se da je Milojević igrao kukavčki bez razloga.

Dinamo je u Zagrebu našravio veliki posao i gotovo sigurno igraće Ligu šampiona, pošto je kao domaćin pobijedio Karabag sa 3:0.

Marko Pjacaje u 29. minutu dobio loptu od Sučića, ali njegov prvi je udarac uspio zaustaviti Buntić. Ipak, lopta se ponovo odbila do Pjace koji drugi udarac nije propustio poslati u mrežu.

U finišu utakmice Dinamo je postigao još dva gola. Oba puta je strijelac bio Sandro Kulenović.

Napad Karabaga prekinuli su Baturina i Kulenović. Baturina je prebacio loptu na lijevu stranu za Kulenovića, a ovaj je preciznim udarcem svladao Buntića.

U 80. minutu Kulenović je postigao i drugi gol, ovog puta nakon kornera, odbrana gostiju je zaustavila Cordobu, ali je drugoj jestativi bio Kulenović koji je ubacio loptu u mrežu.

U trećoj utakmici kvalifikacija Lil je kao domaćin pobijedio Slaviju iz Praga sa 2:0.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve