Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Milan Knežević od sada ekspert i za fudbal

Zeta je već doživjela svoj strmoglavi pad, a da klubu zaista može pomoći primitivizam DNP i Milana Kneževića teško je i pomisliti, a kamoli povjerovati.

Zeta, prvi šampion Crne Gore, prije nekoliko dana ponovo je dospjela u žižu fudbalske i sportske javnosti zbog cirkusa u Budvi, kada je utakmica završena 3:3, i izboren povratak u Drugu ligu, a ubuduće klub prelazi u opštinske ruke i ima realne izglede da pod kontrolom DNP i Milana Kneževića umjesto sportske, postane parapolitička organizacija za promociju četništva u našoj zemlji.

U kabinetu predsjednika opštine Zeta, Mihaila Asanovića, i uz prisustvo poslanika i predsjednika DNP-a Milana Kneževića, ali i nekadašnjeg predsjednika FK Zeta Radojice Raja Božovića, kao i sadašnjeg direktora Zete Bojana Božovića ugovor o prelasku pod okrilje opštine Zeta je zvanično potpisan.

Prije više od godinu potpunu kontrolu nad FK Sutjeska uspostavile su četničke vlasti u Nikšiću, koje su sa sobom dovele na čelo kluba polupismene medijske ličnosti i počeo je sunovrat Nikšićana koji su završili sezonu na četvrtom mjestu i naredne sezone neće igrati u kvalifikacijama za evropske kupove.

Zeta je već doživjela svoj strmoglavi pad, a da klubu zaista može pomoći primitivizam DNP i Milana Kneževića teško je i pomisliti, kamoli povjerovati.

Inače. Rajo Božović je još 2009. godine doživotno suspendovan od strane FSCG.

“Ovakva inicijativa dobija još više na snazi zbog činjenice da ćemo imati dva vrlo jasna cilja nakon preuzimanja, a to je ekspresni povratak u Prvu ligu i izlazak na međunarodnu scenu. Potrudićemo se da ozbiljnim pristupom, zalaganjem i ulaganjem u naše perspektivne fudbalere zajedno sa sponzorima i prijateljima kluba Zetu vinemo u vrh crnogorskog fudbala gdje joj je i mjesto ali i da težimo da naš fudbalski klub bude stalni učesnik Lige Evrope”, navode iz Opštine Zeta.

Po trenutnoj kvoti koju ima CFL, ovo bi automatski značili da u Zeti najavljuju prolaz u eventualnim kvalifikacijama za Ligu šampiona jer samo tako klub iz naše lige može da stigne do drugog po snazi fudbalskog takmičenja.

“Nikada više nećemo dozvoliti da ovaj klub doživi sudbinu i tešku situaciju koju je doživio prethodnih sezona ali ulaskom u viši rang šaljemo poruku da smo se uzdigli kao feniks iz pepela i da Zetu vraćamo na staze stare slave”, kazali su iz Opštine.

Utakmica između Budve i Zete, koja je završena 3:3 nalazi se pod lupom disciplinske Komisije Fudbalskog saveza Crne Gore po tužbi fudbalskog kluba Ibar.

Upravo taj rezultat uz pobjedu Budve na penale je vodio oba kluba dalje, a detalji sa te utakmice u najmanju ruku su sumnjivi.

S.R.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
30.05.2024-00:11 00:11

HAHAHA.,Raj0o Bozovic, ratni profiter, kriminalac,……….!!

cetinje
30.05.2024-05:38 05:38

Hoce li Pipun igaeti fudbal na mjesto ZUNZALJA,a i “svemocni”Radojica Bozovic je “ljudska velicina”smece Svetosavsko,ima dobru privatnu firmu i taman da “pere novac”preko FK Zeta.

mikimiki
30.05.2024-07:25 07:25

Prvi put na slici Knezevic se slikao ispred Crnogorske zastave ! Danas ce mu Vucko kad vidi ovo ocitat lekciju ili ces biti Cetnik sa Srpskom zastavom ili ce ga iskljucit iz srpskog sveta !

Krsto
31.05.2024-00:22 00:22

Koliko ja znam fudbal se igra nogom i glavom a ne pipunom tj dinjom…