Subota, 6 Jula, 2024
Rubrika:

Medvedev i Alkaras po planu, Kasper Rud ide kući

Uloge favorita opravdali su treći nosilac Španac Karlos Alkaras i peti Rus Danil Medvedev koji su stigli do trećeg kola Vimbldona. 

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Vimbldona u muškoj konkurenciji je elminacija Norvežanina Kaspera Ruda koji je danas poražen od Italijana Fabija Fonjinija.

Uloge favorita opravdali su treći nosilac Španac Karlos Alkaras i peti Rus Danil Medvedev koji su stigli do trećeg kola Vimbldona.

Rud je osmi nosilac turnira, ali je danas odigrao veoma loše i potpuno je zasluženo poražen od Fonjinija sa 3:1 u setovima – 6:4, 7:5, 6:7 (1), 6:3 nakon tri sata i 18 minuta provedenih na terenu.

Fonjini nikada u karijeri na Vimbldonu nije stigao dalje od trećeg kola, a pobjedom protiv Ruda ponovio je najbolji rezultat u karijeri na Grend slemu na kojem je ostvarivao najslabije rezultate.

Branilac titule, Alkaras je za sad i 48 minuta igre pobijedio Aleksandra Vukića sa više nego ubjedljivih 7:6 (5), 6:2, 6:2.

Prošlogodišnji polufinalista Vimbldona Medvedev imao je dosta muke protiv Francuza Aleksandre Milera, ali je pobijedio nakon velike borbe i izgubljenog prvog seta sa 6:7 (3), 7:6 (4), 6:4, 7:5, poslije tri i po sata igre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve