Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Marko Mršić: Živimo snove u Parizu

Iako su crnogorski vaterpolisti impresionirani ambijentom i svime što Olimpijske igre donose, oni vjeruju da će baš to biti njihova inspiracija i motiv.

Naše vaterpolo reprezentacija na Olimpijskim igrama svoju prvu utakmicu u Parizu igra u nedjelju, biće to ukupno 33. ulazak “ajkula” u bazen na najvećoj smotri sportista od 2008. godine do danas.

Prvi rival Crnoj Gori u Parizu je zvanični svjetski prvak Hrvatska koja je doputovala na Olimpijske igre da osvoji zlatnu medalju.

Iako su crnogorski vaterpolisti impresionirani ambijentom i svime što Olimpijske igre donose, oni vjeruju da će baš to biti njihova inspiracija i motiv.

“Živim snove, jedan stvarno prelijep ambijent, atmosfera je odlična, kako u ekipi tako i van nje. Došli smo ovdje da se nadmetnemo, da napravim rezultat, da osvojimo medalju. Znamo za šta smo radili i koliko smo se pripremali za ovo, tek poslije ovoga znaćemo gdje smo bili i šta smo radili, treba da skoncentrišemo na naš cilj”, rekao je Mrsić.

Čini se da će prva dva meča u Parizu biti od izuzetne važnosti,. premijerni je protiv Hrvatske u nedjelju od 16.30 časova, a Grčka je rival u utorak od 19.30.

“Prija nam ekipa Hrvatske, imamo vremena da se još malo pripremimo, dobili smo ih u Dubrovniku pred njihovim navijačima, njima sigurno nije svejedno što graju protiv nas, nadam se da ćemo turnir otvoriti pobjedom”, pun je smaopouzdanja Mrsić.

Pored Hrvatske, u grupi su i Grčka, Italija, Sjedinjene Američke Države i Rumunija, a plasman u četvrtfinale izboriće četiri prvoplasirana tima.

RASPORED

28. jul (16:30): Hrvatska – CRNA GORA

30. jul (19:30): CRNA GORA – Grčka

1. avgust (16:35): Italija – CRNA GORA

3. avgust (16:35): CRNA GORA – SAD

5. avgust (21:40): Rumunija – Crna Gora

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve