Četvrtak, 3 Oktobra, 2024
Rubrika:

Marko Janjević: Nametnuli smo naš ritam

Naši omladinci će u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv turskog Trabzona.

Omladinci Budućnosti večeras su u Podgorici pobijedili Dinamo iz Tbilisija sa 4:1 i na taj način nadoknadili zaostatak iz prvog meča kada su Gruzijci pobijedili poslije preokreta sa 3:2.

Naši omladinci će u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv turskog Trabzona.

Trener Marko Janjević kazao je da plan da od starta nametnu svoj stil igre i da dođu do brzog gola dao željen rezultat.

“Atmosfera je bila odlična, sve nas je to vodilo da od samog starta krenemo odlično, postigli smo dva brza gola. Iskreno to smo i željeli, da odmah napravimo pritisak. Nakon toga taj rezultat nas je malo spustio u srednji blok, povukli smo se, protivnik je dao gol, imao prilika. Mislim da smo dobo stajali u drugom poluvremenu, imali šansi i Podgorica je večeras ljepša”, kazao je Janjević.

Janjević se osvrnuo na fenomenalnu partiju Andreja Kostića, koji je upisao het-trik.

“Dva brza gola iz onakvih situacija. Prvi veoma atraktivan. To dovoljno govori o njemu. Ovo je bio ozbiljan protivnik koji igra brzo. Sve to uvećava njegov učinak. Noćas ćemo da slavimo, a već sjutra trening i priprema za prvenstvo. Za tri nedjelje nas čeka Trabzon i biće naporno”, kazao je starzeg “plavih”.

Trabzonspor će biti dobro analiziran.

“Putovanje skoro do Tbilisija, možda malo bliže. Prošle godine bili su prvaci, sada su treći-četvrti. Pokušaćemo da pribavimo materijal što prije i da vidimo sa čime raspolažu, koliko imaju reprezentativaca i prvotimaca. Prvi meč je u gostima, a tako ćemo se i postaviti”, zaključio je Janjević.

Andrej Kostić se poigravao sa Dinamom i još jednom pokazao raskošan talenat.

“Upravo sam prije nekoliko dana sanjao da ću prvi gol u karijeri pod Goricom upisati makazicama i to se ostvarilo. Hrabro smo odigrali, pogotovo u finišu meča. Ponosan sam na ekipu, mislim da nismo bez šansi ni protiv Trabzona. Posebno hvala publici što je došla u ovolikom broju, nosili su nas od prvog do posljednjeg minuta”, kazao je talentovani napadač Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve