Utorak, 8 Oktobra, 2024
Rubrika:

Marko Balić: Očekuju nas teška gostovanja

Vezista naše reprezentacije Marko Bakić očekuju dvije veoma teške utakmice protiv Turske i Velsa.

Crnogorski fudbaleri imali su pretposljednji trening u Podgorici pred odlazak za Samsun, gdje će u petak igrati protiv Turske utakmicu 3. kola Lige nacija.

Vezista naše reprezentacije Marko Bakić očekuju dvije veoma teške utakmice protiv Turske i Velsa.

“Imamo dvije teške utakmice, dva gostovanja, prije svega ta atraktivna selekcija Turske, znamo njihov kvalitet, vidjeli smo kako su igrali na Evropskom prvenstvu, odlična reprezentacija. Poslije toga Vels, igrali smo sa njima nedavno u Nikšiću, ali ovo će biti totlano drugačija utakmica u totalno drugačijoj atmosferi. Izuzetno dvije teške utakmice, ali nadamo se da uz dobru pripremu možemo do povoljnog rezultata” kazao je Bakić.

Jasno je da je pritisak veći nakon dva vezana poraza od Islanda i Velsa.

“Sigurno da nije lako nakon dva startna poraza, mislimo da su ovo najbitinije utakmice u ovoj Ligi nacija, osjeća se doza pritiska, ali to ne bi trebalo da nas opterećuje, to je i normalno u ovom trenutku, možda je i dobra stvar pred ove duele”.

Turska je veoma nezgodna reprezentacija, Bakić ističe da u svakom okupljanju imaju sve jači tim.

“Od okupljanja do okupljanja imaju kvalitetniji roster, dobili su poziv i neki dobri igrači, njihovi reprezentativci igraju na visokom nivou, igraju Ligu šampiona, postižu golove, tako da očekuje nas izuzetno težak meč. Imaju odlične pojedince, imaju i jaku ligu, imaju dosta igrača u inostranstvu. Sigurno je da nam prijeti opasnost sa svih pozicija, treba biti izuzetno koncentrisan i pripremljen za sve ono što nas očekuje u tom meču.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve