Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Krstović: Željeli smo izjednačenje, ali nekad sreća ne stigne

''Onih prvih pet minuta ćemo staviti sa strane, u preostalih 85 smo pokazali kako bi trebalo da se bori za dres, za mjesto u reprezentaciji'', poručio je Krstović

Mnogo šansi nakon dva prerano primljena gola, ali lopta je samo jednom završila u mreži – fudbaleri Crne Gore poraženi su od Velsa (2:1) u drugom kolu Lige nacija, ali nisu razočarali.

“Odigrali smo 85 minuta onako kako želimo i težimo da igramo svaku utakmicu. Onih prvih pet minuta ćemo staviti sa strane, u preostalih 85 smo pokazali kako bi trebalo da se bori za dres, za mjesto u reprezentaciji”, poručio je za RTCG nakon meča naš napadač Nikola Krstović i dodao.

“Ginuli’ smo do posljednjeg minuta poslije šoka na startu. Željeli smo da izjednačimo, ali nekad sreća ne dođe. Nadam se da će doći na sljedećoj utakmici”.

Upravo je Krstović imao dobru šansu u 8. minutu, nakon pasa Stefana Mugoše, ali je šutirao pored gola.

“Iskreno, i ja sam vidio loptu u mreži. Sreću nekad treba zaslužiti, mislim da smo je mi večeras zaslužili. Želimo da igramo atraktivno i da stvaramo mnogo šansi, to smo pokazali u 1. poluvremenu. Imao je Stevan šanse i ja nekoliko, ali nam se nije dalo. Sve u svemu, jako sam zadovoljan ovom utakmicom, jer odavno nismo pokazali da se ovako ‘gine’ i bori za grb koji nosimo na grudima”.

Pohvalio je i navijače u Nikšiću.

“Hvala navijačima što su došli po ovako lošem vremenu da nas podrže. Atmosfera je bila odlična, odavno nije bilo ovako dobro”, zaključio je Krstović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve