Četvrtak, 4 Jula, 2024
Rubrika:

Kraj za Endija Mareja

Marej se sa turnira  povukao nakon treninga u 11 časova, neposredno pred meča sa Čehom Tomašem Mahačom. 

Sasvim sigurno najbolji britanski teniser u 21. vijeku Endi Marej neće igrati na Vibldnonu, pošto je na treningu osjetio jake bolove i odustao od učešća na najvećem teniskom turniru.

Marej se sa turnira  povukao nakon treninga u 11 časova, neposredno pred meča sa Čehom Tomašem Mahačom.

On je posljednji meč odigrao u drugom kolu Kivnsa prošlog mjeseca kada je morao da se povuče zbog bola u leđima, a kada mu je otkrivena cista na kičmi hitno je otišao na operaciju.

“Sve diskusije i razgovori koje sam imao sa mojim timom govore da neću igrati nakon ljeta. Naravno razgovorao sam sa porodicom i rezervisali smo porodični odmor nakon Olimpijskih igara. Ne planiram da idem u Njujork, ali takođe ne želim da se ispostavi da sam posljednji put igrao tenis na Kvinsu. Ipak znam da ima bitnijih stvari od toga kako sam odigrao posljedni meč u karijeri. Ipak ošto znam šta sam uložio u ovaj sport u godinama iza bar bih želio da odigram pravi meč gdje sam kompetitivan, što se nije desilo na Kvinsu. Tako da ako se ne oporavim za Vimbldon, a oporavim se za Olimpijske igre to će biti to”, rekao je nedavno Marej i najavio da planira da se penzioniše nakon Olimpijskih igara u Francuskoj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve