Srijeda, 2 Oktobra, 2024
Rubrika:

Košarkašice Budućnosti na startu sezone gostuju Partizanu

Budućnost u novu sezonu ulazi sa novim trenerom Petrom Stojanovićem i sa nešto drugačijim kadrom. 

Košarkašice Budućnosti otputovale su jutros za Beograd, gdje ih sjutra (15.30 časova) u dvorani ,”Ranko Žeravica” očekuje gostovanje Partizanu, na startu nove sezone WABA lige.

Budućnost u novu sezonu ulazi sa novim trenerom Petrom Stojanovićem i sa nešto drugačijim kadrom.

Ekipu je napustila internacionalka Bosne i Hercegovine Dragana Domuzin, zatim crnogorska reprezentativka Lana Vukčević, dok će cijelu sezonu propustiti Ksenija Šćepanović, zbog povrede prednjeg ukrštenog ligamenta.

Iz Podgorice je došla Janja Dragišić , koja uz dvije Amerikanke Teri Brigs i Tiju Singlton, čini sada roster podgoričkog tima.

“Očekuje nas meč u Beogradu i slobodno mogu reći neugodno gostovanje na startu. Partizan je prošle sezone bio na korak od fajnal fora, a sada ima još veće ambicije. Ipak, znamo šta nas očekuje tam”, dodao je Stojanović.

Stručni štab ,,plavih“ pratio je tokom vikenda meč Partizana protiv Zvezde, tako da imaju dosta informacija o rivalu.

“Imamo kristalno jasnu sliku o rivalu. Znamo da ćemo morati da imamo 40 minuta maksimalan pristup. Moramo da budemo fokusirani i da igramo svoju igru, koju smo nametnuli tokom priprema. Svi se radujemo početku sezone, liga će biti dosta jaka, vratio se Beroe, tu su i najbolji hrvatski klubovi, tako da se očekuje zaista zanimljiva i neizvjesna liga”,  podvukao je Stojanović.

Meč u dvorani ,”Ranko Žeravica” u Beogradu igra se sjutra sa početkom u 15.30 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve