Četvrtak, 19 Septembra, 2024
Rubrika:

Kordić pogodio mrežu Dečića iz centralnog kruga

Drugi zaostali meč između Jezera i Mornara u Beranama završen je bez pobjednika 2:2.

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Arsenala koji su danas u zaostaloj utakmici drugog Meridianbet 1. Crnogorske fudbalske lige kola savladali Dečić Admiralbet kao gosti u Podgorici sa 3:1.

Drugi zaostali meč između Jezera i Mornara u Beranama završen je bez pobjednika 2:2.

Aktuelni šampion doživio je prvi poraz ove sezone, tako da sada Dečić zaostaje pet bodova za vodećom ekipom Budućnosti.

Prvi poraz ove sezone tima Milorada Pekovića najavio je Šaleta Kordić koji je postigao pogodak sa 50 metara udaljenosti.

Fzdbaler Arsenala je primio loptu u centralnom krugu i odmah šutirao i lobovao istrčalog golmana Dečića Igora Nikića koji je u tom trenutku bio na ivici kaznenog prostora.

Pogodak Nikića je bez sumje najljepši gol na domaćoj sceni u dosadašnjem dijelu sezone i vjerovatno će se vrtjeti na brojnim tv stanicama.

Poslije nedjeljnog remija u Bijelom Polju sa Jedinstvom kada je šampionu priznat nepostojeći gol, jasno je da je Dečić u krizi igre i rezultata.

Arsenal se tu nije zaustavio, nije čuvao prednost, naprotiv, a izgubljenu loptu Brazilca Augusta Čagasa u 33. minutu kaznio je Argentinac – Hulijan Montenegro precizno je poslao u mrežu rivala za 0:2.

Domaći su se vratili u igru u posljednjem minutu prvog poluvremena, kada je Vuk Striković vješto, iz teškog ugla, sproveo odbijenu loptu u mrežu nakon što je golman Bojan Zogović odbranio udarac glavom Asmira Kajevića.

Tuzani su se ponadali, ali je u 50. minutu, ispostavilo se, sve riješeno – Kodrić je ovoga puta bio asistent, a realizator Damjan Mugoša. Ostalo je još 40 minuta, ali Dečić nije mogao da se vrati – 3:1 za tim Radisava Dragićevića.

Mornar je dva puta vodio protiv Jezera u Beranama, od 35. minuta je imao igrača manje Plavljani su se dva puta vraćali, ali su brojčanu prednost iskoristili da osvoje samo bod – 2:2.

Barani su poveli u 14. minutu, lijepim golom Darka Zorića iz slobodnog udarca.

Velimir Ljutica je u 35. minutu dobio direktan crveni karton jer je kao posljednji igrač odbrane napravio faul i spriječio gol-šansu domačih, koji su izjednačili čim je krenuo nastavak – pogodio je Matija Bojović.

Zorić je drugim golom na meču, u 58. minutu preciznim udarcem glavom pogodio na centaršut Japanca Kotara Kišija, a konačnih 2:2 postavio je Mihailo Ilić šest minuta kasnije – takođe glavom, nakon prekida.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve