Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Karlos Alkaras u polufinalu izaziva Janika Sinera

Alkaras je mnogo lakše od očekivanog pobijedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6 (3), 6:4 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Španac Karlos Alkaras plasirao se u polufinale Rolan Garosa, pošto je večeras u Parizu pobijedio Grka Stefanosa Cicipasa.

Alkaras je mnogo lakše od očekivanog pobijedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6 (3), 6:4 nakon dva sata i 15 minuta igre.

Protivnik Alkarasa u polufinalu biće Italijan Janik Siner, koji će zahvaljujući odustajanju Novaka Đokovića zbog povrede, od ponedjeljka biti novi svjetski broj 1.

Cicipas nije večeras uspio ozbiljnije da ugrozi Alkarasa koji je od starta preuzeo inicijativu i lako stekao rezultatsku prednost u prvom setu.

U drugom je Cicipas pružio snažniji otpor, ali je i pored toga španski teniser u svoju korist rješavao sve najvažnije poene.

“Mislim da će polufinale biti komplikovan izazov, u ovom trenutku Janik je najbolji teniser planete… Šta reći, uvijek smo igrali velike mečeve, a zahvaljujući njemu i ja igram na višem nivou… Znam da moram da budem još bolji za dva dana ako želim da ga pobijedim”, poručio je Alkaras, nakon što je savladao Cicipasa.

Posljednji put Alkaras i Siner sreli su se u martu u polufinalu Indijan Velsa, kada je sa 1:6, 7:6, 6:2 slavio Španac.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve