Ponedjeljak, 16 Septembra, 2024
Rubrika:

Još jedan sumnjiv transfer Crvene zvezde: Drkušić na pozajmici u mezimici

Rusija je pod sankcijama, njihovi klubovi ne igraju evropske kupove, niko ne zna šta će da se dešava u daljem ratu u Ukrajini, ali Zenit navodno ima novac za bacanje i kupovanje fudbalera koji mu ne trebaju.

Kriminal Crvene zvezde i Aleksandra Vučića nema granica, a jedan od najklasičnijih primjera je “transfer” slovenačkog reprezentativca Vanje Drkušića iz Sočija u Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda već dvije godine želi Drkušića, ali je bio preskup. U međuvremenu je nakon igranja na Evropskom prvenstvu njegova cijena još više porasla i on je navodno umjesto Sevilje izabrao Zenit, klub iz Sankt Petersburga je fudbalera za koji je platio pet miliona obeštećenje proslijedio u Crvenu zvezdu i nikom ništa čudno.

Rusija je pod sankcijama, njihovi klubovi ne igraju evropske kupove, niko ne zna šta će da se dešava u daljem ratu u Ukrajini, ali Zenit navodno ima novac za bacanje i kupovanje fudbalera koji mu ne trebaju.

Prema informacijama koje stižu do medija Drkušić je kupljen od Sočija za pet miliona eura, a potom je proslijeđen Crvenoj zvezdi na pozajmicu, koja nije imala tih pet miliona da plati.

A zašto bi Zenit kupovao fudbalera koji mu ne treba i kojeg će da pošalje na pozajmicu i pri tome nije riječ o igraču od 18 godina već od 25?

Jasno je da su Drkušića platili iz kase Vlade Srbije, a da je transfer preko Zenita u Crvenu zvezdu šminka, jer šampion kriminala nema toliki novac, makar ga ne može logično opravdati.

Crvena zvezda i Zenit su već imali sumnjive transfere, poput onog Strahinje Erakovića prije dvije godine.

Zvezdan Terzić je tada tražio za njega 12 miliona, niko nije nudio ni pet, a onda se neočekivano pojavio Zenit i platio sedam miliona fudbalera kojeg je mogao da kupi za pet.

Koja je logika da Zenit od Zvezde kupi Erakovića za sedam miliona eura, a onda istom tom klubu kupi Drukšića za pet možda će jednog dana biti dostupni javnosti?

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve