Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Jogi Ferel: ABA liga vara u korist dva tima da bi igrali finale

Presudan momenat dogodio se u 24. minutu utakmice kada isključen zbog protesta do tog trenutka najbolji igrač utakmice Jogi Ferel.

Nakon majstorice i poraza od Partizana u “Beogradskoj areni” KK Budućnost Voli i Jogi Ferel iskazali su svoje nezadovoljstvo suđenjem –

Presudan momenat dogodio se u 24. minutu utakmice kada je isključen zbog protesta do tog trenutka najbolji igrač utakmice Jogi Ferel.

“Kao i obično, sudije ABA lige moraju da varaju u korist dva tima da bi igrala finale. Nema integriteta u ovoj ligi”, napisao je Ferel.

Očekivano reagovala je i uprava KK Budućnost Voli nešto više od pola sata nakon duela sa Partizanom u majstorici polufinala AdmiralBet ABA lige.

Podgoričani su nezadovoljni uopšte suđenjem u regionalnom takmičenju, ne kriju nezadovoljstvo poslije večerašnjeg poraza u Beogradskoj areni (100:86), pa su u saopštenju poručili:

“Poštovani prijatelji, podržavaoci KK Budućnost, uvažena javnosti, nakon večerašnje utakmice SVE JE JASNO !!! Ponosni smo na naše momke!!! Hvala svima na podršci! Idemo dalje!”, objavio je klub.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve