Utorak, 8 Oktobra, 2024
Rubrika:

Jadran na startu Lige šampiona gostuje u Marseju

Novljani su ponovo izabrali inostranstvo i Trebinje, jer je litijaška vlast u Podgorici odredila paprene cijene, koje naš vicešampion ne može finansijski da isprati.

Vaterpolisti Jadrana spremni su za start Lige šampiona sa željom da izbore plasman na fajnl for, i pored činjenice da utakmice neće moći igrati na bazenu na Škveru već izvan svog grada.

Novljani su ponovo izabrali inostranstvo i Trebinje, jer je litijaška vlast u Podgorici odredila paprene cijene, koja naš vicešampion ne može finansijski da isprati.

Jadran je nešto ranije danas svoju odluku da ugra utakmice u inostranstvu obrazložio visokim finansijskim zahtjevima

Teška grupa, teško gostovanje odmah na startu ali optimizma ne fali, Jadran sjutra od 20 časova gostuje Marseju u prvom kolu Lige šampiona.

“Prvo kolo Lige šampiona, željeli smo da budemo tu, dobili smo izuzetno zahtjevnu grupu, sa ekipama koje pretenduju za fajnl for. Rastemo kroz te utakmice, sigurno da nećemo biti samo učesnici, probaćemo da svaku utakmicu dobijemo. I da nakon poraza od Šapca se vratimo nekoj dobroj igri”, kazao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

Novljani će drugi meč grupe C igrati kod kuće sa Barselonetom – 16. oktobra, a prvi krug zatvaraju u Mađarskoj sa Vašašom 30. oktobra. Naredna tri meča sa istim rivalima igraće 12 i 19. novembra, a posljednji je 3. decembra.

“Očekuje nas teško gostovanje protiv ekipe koja će nas dočekati jednim agresivnim presingom. Moramo odgovoriti agresivnošću, nadam se da mođemo da ih iznenadimo i da ćemo donijeti kuči pobjedu”, rekao je Damjan Vujičič.

Jadran M:tel je kroz kvalifikacije, sa četiri pobjede (Banja Luka, Jug, Dinamo Bukurešt i Barseona) u Dubrovniku, stigao do grupne faze Lige šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve