Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Ivan Brnović: Fizički smo pali u drugom poluvremenu

Kada trener govori o fizičkom padu u drugom poluvremenu, tada mora da preuzme i odgovornost za slabu pripremljenost svojih igrača, ali takvi postupci su strani trenerima u crnogorskom fudbalu.

U kulturnim zemljama nakon igre kakvu je prikazala Budućnost danas u Podujevu protiv Mališeva u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija trener bi podnio ostavku, ali Ivan Brnović nema osjećaj odgovornosti za fijasko našeg najtrofejnijeg kluba protiv rivala koji postoji svega osam godina.

Kada trener govori o fizičkom padu u drugom poluvremenu, tada mora da preuzme i odgovornost za slabu pripremljenost svojih igrača, ali takvi postupci su strani trenerima u crnogorskom fudbalu.

“Prvo poluvrijeme smo odigrali taktički dobro, iz niske i srednje zone smo neke situacije gdje smo mogli bolje da reagujemo. Napravili smo tri, četiri polušanse i ništa nije nagovještavalo da će se stvari promijeniti u nastavku. Ipak, fizički smo pali, onda se ni taktički nismo držali dogovora jer smo pokušali nešto prema naprijed – da izađemo visoko bez razloga. Ne znam čemu to i iz te situacije smo primili gol”, rekao je Brnović.

Budućnost je prvo poluvrijeme odigrala solidno protiv anonimnog rivala, imala jednu pravu priliku i nekoliko poluprilija, ali nije postigla pogodak, da bi u drugih 45 minuta bila bez ijedne ozbiljnije akcije pred golom domaćina.

“Cilj je bio da ne primimo gol i da ugrozimo rivala iz kontranapada. Mališeva se pokazala kao dobar tim, fizički spreman, to je negdje i presudilo na kraju. Izgubili smo, ali imamo aktivan rezultat – u revanšu ćemo da probamo da nadoknadimo propušteno i sigurno da će biti teško” zaključio je Brnović.

Revanš je narednog četvrtka u Podgorici, a Budućnost će morati pred svojim navijačima na stadionu pod Goricom da nadoknade zaostatak i pokušaju da ostvare tirjumf sa dva gola razlike kako bi zaigrali u drugoj rundi kvalifikacija za Liku gonferencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve