Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

ILIR CAMAJ: Taktika stručnog štaba je bila sjajna

Ilir Camaj odigrao je sjajnu partiju, pokazao je koliko je opasan u kaznenom prostoru pošto je udarcem glavom poslao loptu iza leđa Rikarda Silve.

Fudbaleri Dečića oduševili su crnogorsku fudbalsku javnost neočekivanom pobjedom protiv Dinamom iz Batumija sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Sumornu fudbalsku stvarnost osvježila je pobjeda Dečića, ali i plasman Budućnosti i Mornara u drugo kolo kvalifikacija, tako da se nakon serije loših rezultata na evropskoj klupskoj sceni ove godine nazire svjetlo na kraju tunela.

Ilir Camaj odigrao je sjajnu partiju, pokazao je koliko je opasan u kaznenom prostoru pošto je udarcem glavom poslao loptu iza leđa Rikarda Silve.

“Veoma bitna pobjeda za nas, ali smo svjesni činjenice da je to samo prva utakmica i da nas čeka teži posao da sačuvamo prednost. Srećni smo, naravno, i zadovoljni ne samo rezultatom već i igrom koju smo demonstrirali i pokazali da možemo da pariramo i nadigravamo se sa ekipama znatno većeg rejtinga”, kazao je Camaj.

Sjajni napadač u igru je ušao u 61. minutu a iz prvog kontakta sa loptom postigao je istorijski gol za Dečić.

“Za mene je posebno važno da sam odlično ušao u utakmicu, postigao gol koji će mi značiti na samopouzdanju. Od oktobra još nisam bio strijelc, bilo je tu povreda, problema sa ramenom. Nadam se da je to sve iza mene i da ću moći da više pomognem ekipi. A pomoć će nam trebati i u revanšu 30. jula pod Goricom, i očekujemo puno naših navijača, dobru atmosferu”, kaže 28-godišnji špic.

Camaj je više nego zadovoljan igrom i rezultatom u Gruziji, a napadač Dečića smatra da je presudila taktika koju je stručni štab pripremio i za koju smatra da je bila sjajna.

“Analizirali smo ih, taktika je bila odlična a ne znam koliko su oni znali o nama. O meni vjerovatno malo. Imaće više informacija o nama a zaista su kvalitetna ekipa i čak odbrana je mnogo bolja nego što se to možda činilo. Snažni su, ali eto uspejli smo da iskoristimo šanse. Argentinac u našem timu je paklen igrač, odlično pojačanje u napadu, a nemamo problema sa povredama i bićemo svi spremni za revanš”, zaključio je Camaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve