Subota, 29 Juna, 2024
Rubrika:

IGOR VUJAČIĆ: Gruzija dolazi motivisana

Crnu Goru u nedjelju očekuje duel sa Gruzijom u sklopu prijateljskih utakmica, koje služe selektoru Robertu Prosinečkom da nametne svoju viziju pred septembar i početak Lige nacija.

Fudbalski reprezentativac Crne Gore, i odbrambeni igrač Rubina iz Kaznja Igor Vujačić kazao je da naša reprezentacija treba da igra kao u drugom poluvremenu utakmice sa Belgijom.

Naše reprezentativce u nedjelju očekuje duel sa Gruzijom u sklopu prijateljskih utakmica, koje služe selektoru Robertu Prosinečkom da nametne svoju viziju pred septembar i početak Lige nacija.

“Dobro, dolazi sigurno reprezentacija Gruzije, koja je u ovom momentu pokazala ozbiljan fudbal. Tako da im je ovo posljednja provjera pred Evropskim prvenstvo. Sigurno da dolaze motivisani. Na nama je da se nametnemo, da prikažemo što bolju igru od one u Belgiji. Možda onaj model iz drugog poluvremena je nekako stil koji treba da forsiramo, tako da nadam se da će biti ok”, kazao je naš defanzivac.

Vujačić je siguran da i pored motiva Gruzina, naši momci će da pruže maksimum.

“Svakako da završimo ove prijateljske utakmice sa pobjedom, naravno da nam je to cilj. Ali protivnici se svakako pita, tako da ekipa koja zaslužuje naš respekt ima dobre individualce, igra specifičan fudbal. Na nama je da pružimo što bolji otpor, iako znamo da nema naših najboljih igrača, tako da ko god izađe na teren sigurno će dati svoj maksimum”.

Vujačić

Pohvalio je i Slobodana Rubežića.

“Pa dobro, to prvo poluvrijeme, malo smo možda i bojažljivo ušli u utakmicu, ali kako je vrijeme odmicalo sigurno da smo ulazili u neku sigurnost i kontinuitet dobrih intervencija. Što se tiče Rubežića, on je iskoristio svoju priliku, pokazao se u dobrom svijetlu, tako da nadam se da će to sve bolje i bolje biti u predstojećem periodu”.

Na kraju osvrnuo se i na svoju sezonu u Rubinu.

“Adaptirao sam se stvarno brzo i tu je bilo i puno igrača sa Balkana, tako da što se tiče ruskih igrača prihvatili su me odlično i na meni je bilo da radim i mislim da sam donekle opravdao očekivanja i trenera i uprave kluba”, kazao je Vujačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve