Nedjelja, 8 Septembra, 2024
Rubrika:

Iga Svjontek i Koko Gof prve polufinalistkinje

Američka teniserka, Gof, je u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske stigla, pošto je pobijedila devetu teniserku svijeta Uns Žabur iz Tunisa poslije tri seta - 4:6, 6:2, 6:3.

Prve polufinalistkinje Rolan Garosa su Amerikanka Koko Gof i Poljakinja Iga Svjontek koje su u svojim četvrtfinalnim mečevima opravdale uloge favorita.

Američka teniserka, Gof, je u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske stigla, pošto je pobijedila devetu teniserku svijeta Uns Žabur iz Tunisa poslije tri seta – 4:6, 6:2, 6:3.

Žabur je u sedmom gemu prvog seta oduzela servis protivnici, prednost brejka je sačuvala do kraja i povela u meču.

U četvrtom gemu drugog seta Gof je napravila brejk i povela 3:1, Žabur je vratila brejk u narednom gemu, ali joj je Amerikanka ponovo oduzela servis za 4:2. Gof je i u posljednjem osmom gemu napravila brejk i osvojila drugi set.

Gof je u četvrtom gemu odlučujućeg seta napravila brejk za 3:1, prednost je sačuvala i poslije treće meč lopte plasirala se u polufinale.

Mnogo ubjedljivija u svom četvrtfinalnom meču bila je Poljakinja Iga Svjontek, koja u Parizu brani titulu osvojenu posljednje dvije godine.

Svjontek je u četvrt finalu poslije samo sat vremena i dva minuta igre pobijedila Čehinju Marketu Vondruševu sa 6:0, 6:2.

U prvom polufinalu Rolan Garosa u četvrtak igraće upravo Svjontek i Gof.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve